Čet02122021

Posljednje izmjene02:56:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Using Joomla! Using Extensions Components Content Component Article Categories KARATE KLUBU LEPOGLAVA Članovi Karate kluba Lepoglava sudionici jednog od najvećih svjetskog karate događaja

KARATE KLUBU LEPOGLAVA Članovi Karate kluba Lepoglava sudionici jednog od najvećih svjetskog karate događaja


U Poreču se zadnjih dana lipnja i prvih dana srpnja održavao jedan od najvećih svjetskih karate događaja - WKF trening kamp za mlade u borbama i katama, WKF kupu te WKF Youth League 2021.

Tih se dana u Poreču okupilo više od 2200 karatista iz 53 zemlje s čak pet kontinenata. Među njima, i članovi Karate kluba Lepoglava. Mladi perspektivni član Karate kluba Lepoglava Patrik Vučković, nekoliko puta proglašavan perspektivnim i mladim sportašem Grada Lepoglave, sudjelovao je u karate kampu kojeg je vodio svjetski poznati trener Ivana Leala, bivši španjolski karate reprezentativac. Patrik je ovom prigodom nastupio i u svjetskoj karate ligi ( kategorija U14, borbe +55) što mu je, uz sudjelovanje u trening kampu, bila odlična prigoda za treniranje s vršnjacima iz cijelog svijeta pod paskom iskusnih trenera najviše svjetske razine te za stjecanje natjecateljskog iskustva u borbama koje će moći koristiti na državnom prvenstvu koje bi se trebalo održati u listopadu ove godine.

Pored Patrika Vučkovića, na ovom značajnom karate događaju u Poreču sudjelovala su još dva člana Karate kluba Lepoglava – Vladimir Ivanuša i Željko Breški. Oni su bili suci na, tom prigodom, održanom natjecanju svjetskog kupa i svjetske WKF karate lige.
Naime, Vladimir Ivanuša je državni glavni sudac senior za borbe i kate, a ujedno i predsjednik Sudačke komisije sjeverozapadne Hrvatske te predsjednik Sudačke komisije Karate saveza Varaždinske županije. Željko Breški je državni glavni sudac senior za borbe i državni glavni sudac za kate.