Uto30112021

Posljednje izmjene02:56:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija Video: Uspješna biciklijada

Video: Uspješna biciklijada

biciklijada2010-n

5. biciklijada „Biciklom do zdravlja“, u organizaciji Udruge za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Lepoglava, okupila je pedeset dvoje sudionika iz Varaždinske, Krapinsko-zagorske i Koprivničko-križevačke županije. Najmlađem sudioniku bilo je tek 6, a najstarijem 59 godina.

Biciklijada nije bila natjecateljskog karaktera, provedena je kao rekreativni izlet kružnom rutom dugom 33 km: Lepoglava – Višnjica – Cvetlin – Trakošćan – Bednja – Lepoglava. Biciklisti su, kao i prethodnih godina, biciklijadu započeli u 16.00 sati s parkirališta kod autobusne postaje u Lepoglavi. Uz nekoliko kraćih stajanja i dužem odmoru u Trakošćanu, gdje je sudionike dočekalo osvježenje, a zaigrao se i mali nogomet te poneki meč badmintona, biciklisti su oko 20.00 sati stigli u Lepoglavu.

Svi su biciklisti uspješno prošli zadanu rutu i izrazili želju da i dogodine sudjeluju u biciklijadi. Sunčano vrijeme pridonijelo je dobrom raspoloženju sudionika.

Udruga za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Lepoglava organizacijom biciklijada i sličnih sportskih okupljanja želi potaknuti građane na aktivnije bavljenje sportskom rekreacijom i promovirati aktivnosti koje mogu pridonijeti kvaliteti življenja.