Pon20092021

Posljednje izmjene01:21:30 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija 14. HRVATSKI FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE ŽENA Rekreativke iz Višnjice osvojile naslov prvaka

14. HRVATSKI FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE ŽENA Rekreativke iz Višnjice osvojile naslov prvaka


Ekipa udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica pobjednik je 14. hrvatskog festivala sportske rekreacije žena, koji se 3. studenog, u organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve“ i Društva sportske rekreacije “Sport za sve“ 08 Forca Šibenik, održao u Šibeniku.

Na festivalu je sudjelovalo 28 ekipa iz 11 hrvatskih županija među kojima i dvije ekipe s područja Grada Lepoglave – ekipa USR-a "Sport za sve" Višnjica koja se okitila naslovom prvaka i ekipa MO Lepoglavska Ves koja je u konačnici zauzela 6. mjesto.

Okupljene rekreativke natjecale su se u šest rekreativno – sportskih disciplina: visećoj kuglani, pikadu, vođenju nogometne lopte, slobodnom bacanju košarkaške lopte u koš, nabacivanju malih kolutova te gađanju rukometnom loptom.

Rekreativke iz Višnjice najbolje su bile u vođenju nogometne lopte dok su u slobodnom bacanju košarkaške lopte u koš bile druge, a treće u pikadu. Rekreativke iz Lepoglavske Vesi bile su pak najbolje u visećoj kuglani dok su u slobodnom bacanju košarkaške lopte u koš bile treće.


Uz Višnjicu, koja je osvojila naslov prvaka, među tri najbolje ženske rekreativne ekipe u Hrvatskoj plasirale su se i ekipa Murskog Središća koja je osvojila ukupno drugo mjesto te ekipa DSR-a Lančić Knapić koja je u konačnici bila treća.