Pon20092021

Posljednje izmjene01:21:30 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija REKREACIJA Višnjica treća na državnim seoskim igrama u Vukosavljevici

REKREACIJA Višnjica treća na državnim seoskim igrama u Vukosavljevici


UŠR Višnjica nastavila je tradiciju nastupa, ali i osvajanja odličja na državnim seoskim igrama. Naime, na netom održanom 24. Hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu održanom u Vukosavljevici (Virovitičko – podravska županija) Višnjica je osvojila treće mjesto u ukupnom poretku.

Nastupilo je ukupno 11 ekipa (Vukosavljevica, Podgorje, Višnjica, Lančić-Knapić, Stažnjevec, Kaniža, Salinovec, Poljana Biškupečka, Vaška, Gornji Bogićevci i Sopje).
Natjecalo se u 10 disciplina (hodanje na štulama u muškoj i ženskoj konkurenciji, penjanje uz uže, skok u dalj u muškoj i ženskoj konkurenciji, nošenju košare na glavi, bacanju kamena, nošenju vode u putama te potezanju konopom u muškoj i ženskoj konkurenciji).

Ekipa UŠR Višnjica najbolje je rezultate ostvarila u disciplini hodanje na štulama žene u kojoj je osvojeno drugo mjesto, zatim u skok u dalj za žene u kojoj je osvojeno treće mjesto dok su u potezanju konopom i muška i ženska ekipa osvojile treće mjesto.

Ekipa UŠR-a Višnjica prikupila je 200 bodova s kojima se plasirala na treće mjesto. Prvak je bila domaća ekipa Vukosavljevice dok je drugo mjesto osvojilo Podgorje.