Sri20102021

Posljednje izmjene10:12:11 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija LEPOGLAVSKE ZABAVNE IGRE Višnjica obranila naslov

LEPOGLAVSKE ZABAVNE IGRE Višnjica obranila naslov


Za vrijeme trajanja Lepoglavskih dana gradski je park u Lepoglavi bio arena u kojoj su se natjecali sudionici 2. zabavnih igara. Drugo izdanje Zabavnih igara organiziranih u okviru zabavno – turističke manifestacije Lepoglavski dani okupilo je osam ekipa s područja grada Lepoglave – MO Lepoglavu, MO Purgu, Višnjicu, MO Kamenicu, MO Vil Vul, MO Žarovnicu, MO Leoglavsku Ves i MO Kameničko Podgorje.


Ekipe su spretnost, brzinu, preciznost i snagu odmjerile u devet disciplina – nošenju jajeta u žlici, vođenju lopte, namatanju batića, skakanju u vreći, bacanju kolutova, skoku s mjesta, bacanju kamena s ramena, nošenju košare na glavi i potezanju užeta.

Najuspješnija je bila ekipa Višnjice koja je obranila prošlogodišnjih naslov. Drugo mjesto osvojila je ekipa MO Lepoglavska Ves, a treće MO Kamenica.

Najboljim su ekipama uručene medalje i pehari, a uručili su im ih predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Lepoglave Ivica Rudec, ispred organizatora - direktor TKIC-a Vladimir Ivanuša te ispred Grada Lepoglave - zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač koji je svim sudionicima čestitao na ostvarenim rezultatima, ali prije svega na korektnoj i sportskoj borbi i činjenici da su dokazali da Lepoglava zaslužuje titulu Europskog grada sporta.