Čet21102021

Posljednje izmjene10:12:11 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija Vrhunska adrenalinska zabava P.A.S.-a

Vrhunska adrenalinska zabava P.A.S.-a

pas_prez1

Proteklog se vikenda na području grada Lepoglave odvijala zaista prava akcija, počevši od ekološke inicijative "Nije smeće za drveće" Nezavisne udruge mladih, odnosno Zelene čistke, zatim predavanja na temu preživljavanja Odreda izviđača Lepoglava, sve do prezentacije paintball-a nedavno osnovane udruge "Paintball-Airsoft-Survival".

Na zadovoljstvo tridesetak okupljenih vrijeme je, nakon već jedne odgode, napokon poslužilo prezentaciji paintball-a te mogućnosti igranja istog, gdje su tom prilikom odvažni ušli na teren i odmjerili snage, a među njima i nekoliko djevojaka koje su se pokazale neumoljive pred svojim muškim protivnicima.


Adrenalinskim sladokuscima početak konkretnih i kvalitetnih aktivnosti udruge vezanim uz paintball donio je zasigurno mnogo zabave, s kojim će također nastaviti, a sljedeće iz udruge najavljuju već za krajem svibnja.

Također, iz udruge poručuju kako se, ukoliko ima zainteresiranih ekipa, mogu javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ih možete potražiti na Facebook-u te dogovoriti termin igranja te provjeriti sve informacije glede ovog izuzetno zabavnog i uzbudljivog sporta.