Sub27112021

Posljednje izmjene08:20:10 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija Najava: Cross utrke Lančić-Knapić

Najava: Cross utrke Lančić-Knapić

cross_lancic_n

U nedjelju 10.06.2012. , u organizaciji "Društva za športsku rekreaciju Lančić – Knapić" održat će se "3.Cross utrka Lančić – Knapić 2012" sa startom u 11,00 sati. Prijave se vrše na dan utrke u društvenom domu u Knapiću od 10,00 do 11,00 sati. Startnina iznosi 20 kuna.

Dužina kružne staze je 4300 metara (šumski putovi, makadam, asfalt). Nagrade najboljima (medalje i spomen majice) će se dijeliti u pet muških i dvije ženske kategorije. Troje ukupno najboljih u muškoj i ženskoj konkurenciji primit će i pehare. Svi sudionici utrke primit će diplome, a dodijelit će se i spomen medalja za najstarijeg sudionika. Nakon utrke za sve trkače osiguran je topli obrok i piće uz ugodno druženje u društvenom domu u Knapiću.

Prije glavne utrke održat će se dječja utrka "1. Junior Cup Lančić – Knapić 2012" u pet kategorija za dječake i pet kategorija za djevojčice sa startom u 10,00 sati. Prijave su na dan utrke od 9,00 do 10,00 sati i nema kotizacije. Dužina utrka iznosi od 75 do 500 metara. Troje najbrže djece dobit će medalje, a svi sudionici utrke diplome. Dodijelit će se i spomen medalja za najmlađeg sudionika. Nakon utrka za svu djecu osiguran je sendvič i sok.

Sve informacije o utrci mogu se saznati na web stranici: www.dsr-lancic-knapic.hr , kontakt mobitelu voditelja utrke: 098372846 (Luka Lančić), na e-mailu:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Facebook profilu "Dšr Lančić Knapić".

Sponzori obje utrke su: "HEW Ivanec d.o.o.", "MIMI Ivanec", "MECENA Jerovec", "CHIBO Ivanec", "MESNICA KALINSKI Gradec", "CAFFE BAR SPACE Ivanec" i "CAFFE BAR TIME OUT Ivanec".

Medijski pokrovitelji obje utrke su: "RADIO IVANEC", "REGIONALNI TJEDNIK", "TRČANJE.HR", "E-IVANEC.COM" i "LEPOGLAVA.NET".