Pet03122021

Posljednje izmjene02:56:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo ŠAHOVSKI TURNIR Šahovski turnir u Lepoglavi okupio 62 šahista

ŠAHOVSKI TURNIR Šahovski turnir u Lepoglavi okupio 62 šahista


U okviru Lepoglavskih dana u Lepoglavi je, u organizaciji Šahovskog kluba Lepoglava, odigran šahovski turnir na kojem je nastupilo 62 šahista (31 u seniorskoj i 31 u kadetskoj konkurenciji) iz Varaždinske, Zagrebačke, Međimurske i Krapinsko-zagorske županije.

Nakon odigranih brojnih mečeva najviše bodova u seniorskoj konkurenciji, a time i naslov prvaka osvojio je Goran Šegović, član ŠŠK Mladost iz Varaždinskih Toplica, drugo mjesto pripalo je Goranu Radiću, članu ŠK Vrustun 1252 Vurnovec, a treće Marko Sokolić iz ŠK Gaj Mače.

Pobjednik turnira u kadetskoj konkurenciji je Hrvoje Hostnjak, član ŠŠK Mladost iz Varaždinskih Toplica, drugi je bio Šimun Mlinarić iz ŠK Donja Stubica, a treći Matej Friščić iz ŠK Ivanec.

Tri prvoplasirana igrača u obje kategorije nagrađeni su peharima dok je sve sudionike kadetskog turnira organizator nagradio staklenkom meda.

Što se domaćih igrača tiče, najbolje plasirani član ŠK Lepoglava u seniorskoj konkurenciji, s osvojenim 16. mjestom, bio je Vjekoslav Levanić, a u konkurenciji kadeta Patrik Ježovita koji je osvojio 7. mjesto.