Pon26072021

Posljednje izmjene11:17:23 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Nogomet 2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA Lepoglava ove subote protiv Klenovnika

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA Lepoglava ove subote protiv Klenovnika


NK Lepoglava će ove subote, 10. listopada, u 9. kolu 2. županijske nogometne lige gostovati u Klenovniku. Utakmica počinje u 15 sati.

Lepoglava je u prethodna dva kola ostvarila polovičan uspjeh. U 7. je kolu ekipa Mladosti iz Sigeteca Ludbreškog prekinula lepoglavski niz bez poraza. Domaćin je slavio rezultatom 2:0.
Ekipa Lepoglave od prve minute nije ušla u susret na način kako je to definirano na sastanku igrača i trenera prije utakmice. Jednostavno bilo je previše individualnih i ekipnih pogrešaka što je ekipa iz Sigeteca znala iskoristiti.

U 8. se kolu, protiv Mladosti iz Šemovca ekipa Lepoglave vratila na pobjedničke staze pobijedivši rezultatom 4:0. Lepoglava je dominirala u cijelom susretu. Golove su postigli David Čižić (2), Stiven Očurščak i Mario Sinovec. Ekipa Lepoglave je odigrala cijeli susret na visokoj tehničko – taktičkoj razini i nadigrala ekipu iz Šemovca u svim segmentima nogometne igre.

Lepoglava se nakon osam odigranih kola nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene tablice s četiri boda zaostatka za vodećim Zadrugarom.

Izvor i foto: NK Lepoglava