Sub27112021

Posljednje izmjene08:20:10 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Kuglanje Kuglači prekinuli crni niz

Kuglači prekinuli crni niz

Nakon tri uzastopna poraza kuglači Lepoglave konačno su uspjeli upisati pobjedu. Važna dva boda uspjeli su osvojiti na gostovanju kod Ciglenice što im je pomoglo da uhvate priključak sa sredinom tablice.
Iako su u susret bolje ušli domaćini te poveli s 1:0, naši su kuglači ipak pokazali da su kvalitetniji. Ubrzo je Tvarog sjajnim nastupom (583 srušena čunja) poravnao rezultat, ali Klenkar u dvoboju s malim brojem srušenih čunjeva s našim Kosom ponovno dovodi u vodstvo svoju ekipu.

Međutim, to je bilo sve od domaćina. Posavec, Vresk i Huten su redom osvajali bodove za Lepoglavu te odveli svoju ekipu na 4:2. Posljednja dva poena također su pripala Lepoglavčanima budući da su uspjeli srušiti čak 210 čunjeva više od svojih protivnika.
Konačan rezultat bio je 6:2 u korist naših kuglača koji u sljedećem kolu ponovno odlaze u goste, ovog puta u Bjelovar kod istoimenog domaćina. Bjelovaru ove sezone također ne cvatu ruže nakon sjajnih igara prošle sezone pa su do sada uspjeli skupiti samo četiri boda iz isto toliko susreta.