Sub23102021

Posljednje izmjene09:44:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Karate

KARATE TURNIR 14 odličja za mlade lepoglavske karatiste


Proteklog je vikenda (3. listopada) u Ivancu održan 13. Memorijalni karate turnir posvećen poginulim hrvatskim braniteljima s područja Grada Ivanca.

Opširnije...

KARATE Izidora Juriša i Martin Breški brončani na prvenstvu Hrvatske


Izidora Juriša
i Martin Breški, članovi Karate kluba Lepoglave, nastupili su proteklog vikenda na državnom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore te osvojili brončana odličja.

Opširnije...

KARATE Dobar nastup lepoglavskih karatista na 5. grobničkom kupu


Karate klub Lepoglava nastupio je s četvero članova na 5. grobničkom kupu koje je u Čavlima kod Rijeke okupilo 480 natjecatelja iz 50 klubova i četiri zemlje (Italije, BiH, Slovenije i Hrvatske).

Opširnije...

KARATE Treće mjesto Patrika Vučkovića na prvenstvu Hrvatske


Član Karate kluba Lepoglava Patrik Vučković na pojedinačnom je prvenstvu Hrvatske u borbama za mlađe starosne skupine, održanom u Ivankovu kod Vinkovaca, osvojio treće mjesto i brončanu medalju.

Opširnije...

KARATE Uspješan nastup karatista Lepoglave na prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske


Karatisti Karate kluba Lepoglave uspješno su nastupili na prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske u karateu u mlađim starosnim skupinama te u uzrastu seniora i seniorki, održanom u Đurđevcu.
Svih pet natjecatelja koji su nastupili na prvenstvu, i to pojedinačno u borbama, kući su se vratili s medaljama.

Opširnije...

SPORT Lepoglava zastupljena na Europskim sveučilišnim igrama


Do 25. srpnja u Zagrebu i Rijeci održavaju se Europske sveučilišne igre. Predstavnika na igrama imala je i Lepoglava. Naime, član Karate kluba Lepoglava i karate sudac sa zvanjem međunarodnog suca pripravnika - Vladimir Ivanuša, dobio je od predstavnika Svjetske karate federacije (WKF), zaduženog za suđenje, poziv da sudi na karate natjecanjima održanima u okviru Europskih sveučilišnih igara.

Opširnije...

KARATE Sedam medalja za sedam lepoglavskih karatista na natjecanju u Nedelišću


Iza članova Karate kluba Lepoglava uspješan je nastup u 2. kolo međužupanijske karate lige za sve starosne skupine održanom u Nedelišću.

Opširnije...

KARATE Zapažen nastup mladih karatista Lepoglave na prvenstvu Hrvatske, bronca za Izidoru Juriša


U Dolcu nedaleko Splita održano je državno karate prvenstvo u borbama po težinskim kategorijama za juniore i juniorke.
Na prvenstvu je nastupilo troje juniora iz Karate kluba Lepoglava – Izidora Juriša, Dolores Juriša i Martin Breški.

Opširnije...

Izidora Juriša druga u Hrvatskoj

Izidora Juriša, članica Karate kluba Lepoglava osvojila je drugo mjesto u borbama u kategoriji mlađih kadetkinja na karate državnom prvenstvu održanom u Biogradu na moru.

Opširnije...

Karatisti uspješni u Virovitici

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu, 02.ožujka održan je 11. Međunarodni Karate fest VIROVITICA OPEN 2013.

Opširnije...

Kup SZ Hrvatske u Lepoglavi

U nedjelju, 25. studenog u prepunoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ante Starčevića u Lepoglavi, održan je 3. KUP sjeverozapadne Hrvatske.

Opširnije...

Karatisti na natjecanju u spomen na branitelje

U konkurenciji 23 kluba te više od 200 natjecatelja iz Hrvatske, prošle je nedjelje u sportskoj dvorani ivanečke srednje škole po peti puta održan karate memorijal za poginule bojovnike s područja grada Ivanca - Ivana Ninu Severa, Željka Biškupa, Stjepana Vusića, Željka Putar-Grdaka, Dražena Šešeta te Romana Ribića.

Opširnije...

Odlični nastupi karatista

Prošlog vikenda u subotu 19.05. u školskoj dvorani Trnsko - Zagreb održan je 21. po redu međunarodni karate turnir Croatia cup 2012. Nastupilo je 380 natjecatelja u borbama i katama u svim starosnim skupinama iz 10 zemalja: Albanije, BiH, Bugarske, Egipta, Grčke, Mađarske, Nizozemske, Srbije, Turske i domaćina Hrvatske.

Opširnije...

Karatisti "pokupili" 8 od 10 medalja!

Natjecatelji Karate kluba "Lepoglava" 15.01. uspješno su nastupili na prvenstvu sjeverozapadne Hrvatske u borbama i katama u Križevcima. Na prvenstvu je nastupalo 290 natjecatelja iz 19 klubova iz 6 županija Republike Hrvatske.

Opširnije...

Karatisti na kupu sv. Nikole

Prošle subote, povodom dana grada Varaždina, u maloj dvorani „Arene“ Varaždin, održan je 7. Međunarodni karate turnir „Sveti Nikola“. Na turniru je sudjelovalo 390 natjecatelja iz 51 kluba iz 4 zemlje: Mađarske, BiH, Slovenije i Hrvatske.

Opširnije...

Karatisti u Đurđevcu

Karatisti Karate kluba Lepoglava nastavili su nizati odlične rezultate na natjecanjima. U nedjelju, 13.11.2011, nastupali su na „Kupu SZH 2011“ u borbama i katama u konkurenciji 140 natjecatelja iz 6 županija i 14 kluba.

Opširnije...

Karatisti u Daruvaru

U subotu 22.10.2011.g. u gradskoj dvorani u Daruvaru održano je karate natjecanje - 11. Karate Darfest Croatia. Nastupilo je 345 iz 44 kluba iz BiH i Hrvatske. Natjecanje se održalo za mlađe dobne skupine u borbama i katama.

Opširnije...

Video: Karate klub Lepoglava

Tradicija karatea u Lepoglavi započela je prije više od 30 godina, točnije 30. lipnja 1980. godine kada je osnovan Karate klub Lepoglava. Svih tih godina kroz klub je prošlo više od osamsto članova svih dobnih skupina, a na treninge članovi još uvijek dolaze ne samo iz Lepoglave već i susjednih gradova i općina.

Opširnije...

Memorijalni karate turnir u Ivancu

 

Pod pokroviteljstvom Grada Ivanca, u subotu 31. listopada održan je 3. Memorijalni karate turnir posvećan sjećanju na poginule branitelje grada Ivanca u Domovinskom ratu. U sportskoj dvorani Srednje škole u Ivancu nastupilo je 228 natjecatelja iz 26 klubova i 14 ekipa Hrvatske, koji su se natjecali u borbama i katama pojedinačno i ekipno.

Opširnije...

Cro Cup Nedelišće

U Nedelišću je u nedjelju 21. ožujka održan karate kup na kojem je sudjelovalo oko 300 natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije.

Opširnije...

2 medalje i s turnira u Virovitici

Prošlu subotu, 6. ožujka u prepunoj dvorani virovitičke srednje škole održan je KARATE FEST VIROVITICA OPEN - 2010. Nastupilo je 813 natjecatelja iz 7 zemalja: Crna Gora, Srbija, BiH, Slovenija, Italija, Mađarska i Hrvatska, iz 69 klubova. Ujedno su nastupile i reprezentacije iz navedenih zamalja.

Opširnije...