Sub23102021

Posljednje izmjene09:44:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport

Sport

NAJAVA Košarkaški kamp za učenike


Košarkaški klub Lepoglava, u suradnji s Zajednicom sportskih udruga Grada Lepoglave, inicijativom građana Mindset, Gradom Lepoglavom i Nezavisnom udrugom mladih, organizira košarkaški kamp „Lepoglava 21“ koji će se održati u periodu od 2. do 4. studenog 2021. godine i okupiti sve zainteresirane učenice i učenike od prvog do osmog razreda s područja Grada Lepoglave.

Opširnije...

SELEKTIVNI SUSRET U LEPOGLAVI Mlade nogometašice selekcija Varaždinske i Međimurske županije u borbi za reprezentativni dres


Lepoglava je 11. listopada bila domaćin međužupanijskog selektivnog susreta mladih ženskih nogometnih sastava Varaždinske i Međimurske županije. Riječ je o susretu selekcija mladih nogometašica 2007., 2008. i 2009. godišta iz klubova s područja navedenih dviju županija kojima je ova selektivna aktivnosti, koju provodi Hrvatski nogometni savez, prigoda da kroz selektivni proces izbore mjesto u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Opširnije...

KARATE TURNIR 14 odličja za mlade lepoglavske karatiste


Proteklog je vikenda (3. listopada) u Ivancu održan 13. Memorijalni karate turnir posvećen poginulim hrvatskim braniteljima s područja Grada Ivanca.

Opširnije...

IZ GRADA Obilježen Europski tjedan sporta


"Velik broj vas djece koja ste se okupili danas na Sportskom centru u Lepoglavi i provodite dan baveći se sportom potvrđujete da je Grad Lepoglava zaista Europski grad sporta. Sport je važan za vaš razvoj i zato nastojte provoditi što više vremena baveći se njime. Grad Lepoglava stvorio je uvjete za bavljenje sportom na cijelom gradskom području, a na vama je da ih iskoristite i pri tom uživate i družite se.", poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić učenicima koji su u okviru obilježavanja Europskog tjedna sporta okupili na Sportsko rekreacijskom centru u Lepoglavi gdje je održano sportsko natjecanje osnovnoškolaca iz lepoglavske škole u trčanju.

Opširnije...

NOGOMETNI KLUB LEPOGLAVA Lepoglava među vodećim momčadima 2. županijske nogometne lige


U pet prvih utakmica nove natjecateljske sezone (2021./2022.) u 2. županijskoj nogometnoj ligi NK Lepoglava je ostvarila tri pobjede (Lepoglava - Novakovec 3:0, Lepoglava - Podravac SV. 6:3, Nova Ves – Lepoglava 1:3) jednom je odigrala neodlučeno (Lepoglava – Podravac Kitro 1:1) i jednom poražena (Polet M. – Lepoglava 6:1).

Opširnije...

LJETNE ZABAVE SPORTSKE IGRE Budi aktiva – budi fit


Stotinjak djece iz osnovnih škola s područja Grada Lepoglave okupilo se uoči početka nove školske godine na Sportsko rekreacijskom centru u Lepoglavi gdje su 1. rujna, pod motom "Budi aktivan- budi fit", otvorene Ljetne zabavne sportske igre.

Opširnije...

SPORTSKO PENJANJE Penjači SPK-a Direkt nastupili na državnom prvenstvu


Troje članova Sportsko penjačkog kluba Direkt nastupilo je u Zagrebu na državnom prvenstvu u sportskom penjanju (disciplina BOULDER). Natjecanje je održano u penjačkoj dvorani „FOTHIA“ na Zagrebačkom velesajmu, u organizaciji Hrvatskog sportsko penjačkog saveza i kluba domaćina SPK „Fothia“.

Opširnije...

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA Unatoč odličnoj igri Lepoglava poražena od vodeće momčadi lige


NK Lepoglava je u zadnjem kolu zaostalog jesenskog dijela sezone 2. županijske nogometne lige ugostila vodeći NK Zadrugar iz Hrastovskog. Unatoč porazu od 3:4, Lepoglava je pokazala da posjeduje kvalitetu za borbu za sam vrh prvenstvene tablice.

Opširnije...

SPORTSKI USPJEH Alen Čretni treći na ekipnom prvenstvu Hrvatske


Alen Čretni
, trkač iz Lepoglave, član Atletskog kluba Zabok na nedavno je održanom ekipnom Prvenstvu Hrvatske u polumaratonu, kao član muške ekipe AK Zabok, osvojio treće mjesto.
Ekipa AK Zabok do trećeg je mjesta stigla uz veliki doprinos Alena koji je ostvario najbolje vrijeme u ekipi, postavivši I svoj osobni rekord (1:14´27˝).

Opširnije...