Sub23102021

Posljednje izmjene09:44:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Politika Vijesti iz politike Radna tijela

GRADSKI SAVJET ZA SOCIJALNU POLITIKU Manji broj zahtkeva za jednokratnu novčanu pomoć


O provedenim i budućim aktivnostima kao i problematici iz domene socijalne politike na području Grada Lepoglave raspravljalo se 19. travnja na održanoj sjednici gradskog Savjeta za socijalnu politiku.

Opširnije...

IZ GRADA Zasjedao gradski Savjet za socijalnu politiku


O provedenim i budućim aktivnostima i programima iz domene socijalne politike razgovaralo se na sjednici Savjeta za socijalnu politiku Grada Lepoglave čiji su se članovi po prvi puta u ovoj godini, okupili u Lepoglavi.

Opširnije...

SAVJET MLADIH U pripremi nova Odluka o dodjeli gradskih stipendija


Studentske stipendije Grada Lepoglave za novu akademsku godinu dodjeljivat će se prema novoj Odluci o dodjeli gradskih stipendija koju Grad Lepoglava intenzivno priprema u suradnji s mladima.

Opširnije...

SAVJET MLADIH U pripremi izmjene i dopune gradskog sustava stipendiranja


Gradski sustav stipendiranja bila je jedna od pet točaka dnevnog reda nedavno održane sjednice Savjet mladih grada Lepoglave.
Nakon što je članovima vijeća predstavljena analiza dosadašnjeg sustava stipendiranja, nakon čega se razvila rasprava, predsjednik Savjeta mladih Mario Žuliček predložio je, a članovi Savjeta prihvatili odluku da se pripremi čistopis planiranih promjena nakon čega bi se organizirao okrugli stol s lepoglavskim studentima. Bila bi to svojevrsna javna rasprava prije pokretanja postupka izmjena i dopuna sustava stipendiranja.

Opširnije...

MLADI Savjet mladih grada Lepoglave za predsjednika izabrao Marija Žuličeka, za zamjenicu Dariju Rogina


Nakon što je Gradsko vijeće grada Lepoglave na posljednjoj održanoj sjednici imenovalo članove novog Savjeta mladih grada Lepoglave, Savjet mladih izabrao je svog predsjednika i zamjenika. Za predsjednika je jednoglasno izabran Mario Žuliček, dok će njegova zamjenica, također jednoglasnom odlukom članova Savjeta, biti Darija Rogina.

Opširnije...

Promjene u lepoglavskom Stožeru zaštite i spašavanja

Gradsko vijeće Grada Lepoglave izabralo je nove članove Stožera zaštite i spašavanja, kojim sukladno Zakonu rukovodi zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač kao načelnik. Članovma Stožera imenovani su i Boris Divjak, Marijana Rogina, Zoran Horvat, Petar Županić, Zoran Happ, Dražen Posavec, Kristijan Kostanjevec i Mario Musulin.

Opširnije...

Savjet mladih usvojio plan rada za 2013. godinu

Novoizabrani članovi Savjeta mladih Grada Lepoglave na 2. sjednici, kojom je predsjedao njegov predsjednik Mario Žuliček, utvrdili su prijedlog programa rada za 2013. godinu. Taj isti program prihvaćen je od strane Gradskog vijeća na sjednici održanoj krajem prosinca prošle godine.

Opširnije...

Stanje sigurnosti na području grada - Zadovoljavajuće!

Zahvaljujući svim čimbenicima koji djeluju na tom području, stanje sigurnosti na području Lepoglave je vrlo zadovoljavajuće i važno je da se i dalje provode  potrebne mjere kako bi se to stanje održalo. Zaključak je to sjednice Vijeća za komunalnu prevenciju grada Lepoglave, koja je održana 30. listopada 2012. godine u prostorijama Doma kulture.

Zaključak je donesen na temelju izlaganja načelnika PU Ivanec Borisa Divjaka, kontakt policajca Božidara Šumečkog i načelnika Postaje granične policije Varaždin Vladimira Friščića.

Opširnije...