Uto30112021

Posljednje izmjene02:56:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Politika Vijesti iz politike Ostalo AKTUALNO Počela predstavljanja kandidata za lokalne izbore, Vjeran Ježek kandidat Reformista za gradonačelnika Grada Lepoglave

AKTUALNO Počela predstavljanja kandidata za lokalne izbore, Vjeran Ježek kandidat Reformista za gradonačelnika Grada Lepoglave


Uoči lokalnih izbora koji nas očekuju u svibnju ove godine, na kojima će se birati gradonačelnik i članovi Gradskog vijeća, krenula su i prva predstavljanja kandidata.
Narodna stranka - Reformisti predstavila je svoje kandidate za gradonačelnike i načelnike u Varaždinskoj županiji. Kao kandidat za gradonačelnika Grada Lepoglave predstavljen je Vjeran Ježek.

Vjeran Ježek vrsni je glazbenik. Nakon školovanja, glazbenu karijeru počinje kao solo trubač filharmonijskog orkestra grada Karlsruhe, a kasnije na istoj poziciji u filharmonijskom orkestru i teatru Plauen/Zwickau. Od 2018. godine samostalni je predavač i docent na jednom od najprestižnijih Sveučilišta - Ludwig Maximilian Universität München.

foto: Facebook