Čet02122021

Posljednje izmjene02:56:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Politika Vijesti iz politike Ostalo LOKALNI IZBORI Predaja kandidature koalicija HNS-SDP-HSU za gradonačelnika Lepoglave i Gradsko vijeće

LOKALNI IZBORI Predaja kandidature koalicija HNS-SDP-HSU za gradonačelnika Lepoglave i Gradsko vijeće


Aktualni gradonačelnik Lepoglave i kandidat HNS-a, SDP-a i HSU-a za to mjesto, Marijan Škvarić, koji je u utrci za svoj četvrti mandat na čelu tog grada, zajedno s kandidatom za zamjenika Hrvojem Kovačem i predstavnicima HSU-a predao je u srijedu potpise za potporu kandidaturi te listu za Gradsko vijeće.

Predano je 612 potpisa potpore Lepoglavčanki i Lepoglavčana. Potvrda je to da su potpisima potpore građani Lepoglave prepoznali sve ono što je gradonačelnik Škvarić i koalicija, koja su i dosada odgovorno vodili Lepoglavu, napravili za grad Lepoglavu.

- Ovako veliki broj potpisa govori nam da su građani zadovoljni učinjenim na razvoju Lepoglave u gospodarskom, komunalnom, obrazovnim, turističkom i kulturnom pogledu, ali ova podrška stavlja i obvezu pred nas. Nužno je da i dalje nastavimo u istom smjeru i da dovršimo u slijedećih četiri godine ono što smo u ranijim mandatima započeli. To je dovršetak jednog ogromnog posla koji će od Lepoglave stvoriti grad poželjan za život svakog našeg sugrađana i u kojem svatko može dostojno živjeti od svog rada i primanja te podizati obitelj – izjavio je nakon predaje potpisa i kandidature Škvarić.

Pritom je naglasio da Lepoglavu u slijedeće četiri godine očekuju nastavak ulaganja u komunalnu i cestovnu infrastrukturu, gospodarstvo, poljoprivredu, kulturu i turizam, ali da u fokusu i njega kao gradonačelnika, i tima koji je uz njega, stoji čovjek.

- Lepoglavačanke i Lepoglavčani najvažniji su naš program. Briga za mlade obitelji, za njihovu djecu, za naše osnovnoškolce, srednjoškolce i studente, ali i za treću životnu dob, ostaje u našem fokusu. U slijedeće četiri godine svi programi i aktivnosti posvećuju se njima i stvaranju uvjeta da kvalitetnog života u našoj Lepoglavi – zaključio je Škvarić.