Uto30112021

Posljednje izmjene02:56:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Politika Vijesti iz politike Ostalo POLITIKA Marijan Škvarić istaknuo kandidaturu za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima

POLITIKA Marijan Škvarić istaknuo kandidaturu za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima


Ove će se godine održati lokalni izbori na kojima će građani u gradovima i općinama diljem Hrvatske birati gradonačelnike i načelnike te članove gradskih i općinskih vijeća. U gradu Lepoglavi uz gradonačelnika birat će se 15 članova Gradskog vijeća.

Istaknuta je i prva kandidatura za mjesto gradonačelnika grada Lepoglave. Dosadašnji gradonačelnik Marijan Škvarić, član Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati, najavio je da kreće u izbornu utrku za četvrti gradonačelnički mandat.

Kandidirajući se za gradonačelnika Lepoglave najavio je kontinuitet razvoja cijelog područja grada Lepoglave u svim segmentima – od komunalnog do društvenog.
- Želim nastaviti s politikom koja je donijela vidljivi razvoj našeg grada – rekao je Škvarić najavivši i nastavak provedbe kapitalnih projekata te snažnu podršku stranke njegovoj kandidaturi kao i politici koju provodi.

Kreće li u izbornu utrku za mjesto gradonačelnika kao kandidat samo svoje stranke ili koalicije stranka još nije poznato. Stoga se još ne zna tko će biti kandidat za njegova zamjenika.