Pon25012021

Posljednje izmjene06:36:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Motorsport POLITIKA Robert Maček istaknuo kandidaturu za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Lepoglava

POLITIKA Robert Maček istaknuo kandidaturu za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Lepoglava


Kako na državnoj tako i na lokalnim razinama održat će se unutarstranački izbori u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Članovi Gradske organizacije HDZ-a Lepoglava svoje će vodstvo, po načelu jedan član jedan glas, birati 5. travnja. Prvu kandidaturu za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Lepoglava istaknuo je Robert Maček.

Maček je već ranije bio na čelu GO HDZ-a Lepoglava. Dužnost predsjednika obnašao je 15 godina, do 2017. godine kada je podnio ostavku.

U programu koji nudi najavljuje da će u rad GO HDZ-a Lepoglava uključiti sve njegove članove uvažavajući i cijeneći njihove prijedloge. Nadalje, najavljuje da će dobije li povjerenje članova, razvijati stranačku infrastrukturu na cijelom gradskom području te poticati projekte i programe usmjerene ravnomjernom razvoju Grada Lepoglave. Ističe da će javnosti vidljivim učiniti rad GO HDZ-a Lepoglava i velik doprinos
 HDZ-a u razvoju Grada Lepoglave. Želja mu je i pridobiti povjerenje svih građana Grada Lepoglave, s ciljem ostvarivanja izborne pobjede HDZ-a. Pri tome, ističe, vodit će se temeljnim vrijednostima HDZ-a.
- Pozivam članove GOHDZ-a Lepoglava da mi svojim glasom ukažu povjerenje i podrže moju kandidaturu za predsjednika GO HDZ-a Lepoglava, kako bismo u zajedništvu, poštujući i uvažavajući svakog pojedinog člana, jačali našu stranačku organizaciju, pripremajući se za preuzimanje odgovornosti za vođenje i razvoj našeg grada – poručio je članovima stranke, ističući svoju kandidaturu za predsjednika GO HDZ-a Lepoglava, Robert Maček.