Pon25012021

Posljednje izmjene06:36:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Motorsport POLITIKA Hrvoje Kovač i dalje na čelu Gradske organizacije SDP-a Lepoglava

POLITIKA Hrvoje Kovač i dalje na čelu Gradske organizacije SDP-a Lepoglava


Gradska organizacija SDP-a Lepoglava na izbornoj je konvenciji izabrala novo vodstvo dok će organizaciju u novom četverogodišnjem mandatu i dalje voditi njezin dosadašnji predsjednik Hrvoje Kovač koji je jednoglasnom odlukom članova Konvencije potvrđen za predsjednik lepoglavskog SDP-a.

Odluka je to lepoglavskih SDPovaca koji su se okupili u Gradskoj vijećnici grada Lepoglave na redovnoj Izbornoj konvenciji Gradske organizacije SDP-a Lepoglava. Osim predsjednika, na Konvenciji je izbran i novi sastav Gradskog odbora, Predsjedništva i zamjenik predsjednika.

Mandat zamjenika predsjednika potvrđen je i Siniši Štefičaru dok će uz njega i predsjednika Kovača u Predsjedništvu Gradske organizacije u ovom mandatu biti Ružica Kučar, Mario Varović i Alojz Gredelj.

Članovi novog saziva Gradskog odbora Gradske organizacije SDP-a Lepoglave u četverogodišnjem mandatu su Goran Behin, Biserka Đurđević, Ivan Hojsak, Ivan Jug, Natalija Kuča, Danijela Rihtar-Habulin, Marina Sambol, Stjepan Špiranec, Boris Žulić i Melita Županić.

Gradski odbor će na prvoj sljedećoj sjednici imenovati i novu tajnicu Gradske organizacije, a kandidatkinja za tu funkciji je Željka Paska.

Po završetku službenog dijela Konvencije, okupljenim se članovima i članicama SDP-a obratio i novi/stari predsjednik Gradske organizacije SDP-a Lepoglava. Kovač je u svom obraćanju zahvalio članovima i članicama na povjerenju te naglasio ulogu cijele organizacije i svakog pojedinca u kvalitetnom radu lepoglavskog SDP-a:
SDP smo svi mi. I mali i veliki, i novi i već prekaljeni socijaldemokrati. Svi zajedno odgovorni smo za prepoznavanje SDP-a kao pravog partnera naših Lepoglavčana. Pred nama je velika obaveza i jasan cilj u kojem ćemo stvoriti pozitivnu atmosferu zbog koje će nam građani prilaziti sami, a uz njihovu pomoć gradit ćemo s jedne strane snažniji SDP, a s druge strane upravo pokazati da nam je mišljenje građana važno i da na nas uvijek mogu računati. SDP jest ono Srce Dobrih Promjena koje trebaju Lepoglavi. Ovo je početak jednog novog SDP-a koji spaja dobro i prekida loše u Lepoglavi. Zajedno možemo sve. Zajedno moramo sve – poručio je predsjednik Kovač i dodao kako je najveće bogatstvo lepoglavskog SDP-a zajedništvo svih članova koje je bez podjela i klanova te s jasnom vizijom svog puta.