Pon25012021

Posljednje izmjene06:36:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Motorsport POLITIKA Gradska podružnica HNS-a održala izbornu skupštinu, Milan Plaveković i dalje na čelu lepoglavskog HNS-a

POLITIKA Gradska podružnica HNS-a održala izbornu skupštinu, Milan Plaveković i dalje na čelu lepoglavskog HNS-a


U Lepoglavi je održana izborna skupština HNS-a Podružnice Lepoglava. Za predsjednika podružnice u sljedećem četverogodišnjem mandatu izabran je dosadašnji predsjednik Milan Pavleković, a za potpredsjednike Zorislav Rodek i Danijel Kihas.

Uz navedene također su izabrani članovi predsjedništva HNS-a, članovi Nadzornog odbora, delegati za skupštinu županijske organizacije, kao i delegati za Sabor HNS-a.
Prije same skupštine podružnice održane su izborne skupštine Ženske inicijative i Interesnog

odbora Mladih Podružnice Lepoglava. Za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Lepoglave izabrana je Marija Ribić, a za predsjednicu Interesnog odbora Mladih Natalija Cikač.

Pred 100-tinjak okupljenih delegate izborne skupštine HNS-a Lepoglava obratio se gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić, ujedno i kandidat za zamjenika predsjednika ŽO HNS-a Varaždinske županije, koji je članovima zahvalio na dosadašnjem ustrajnom radu koji rezultirao pobjedom na lokalnim izbornim, zahvaljujući čemu HNS u Lepoglavi kontinuirano obnaša izvršnu vlast od 2001. godine. Također se prisutnim delegatima obratio i kandidat za predsjednika ŽO HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, koji je zahvalio na doprinosu koji daju kvaliteti rada HNS-a i iznio svoje viđenje rada HNS-a U Varaždinskoj županiji i prezentirao aktivnosti i ciljeve koji su pred nama, uz poruku da HNS čine ljudi.

Svoju potporu su prisutnima dali i načelnik Općine Klenovnik Mladen Blaško i načelnik Općine Maruševec Damir Šprem.

foto: HNS Lepoglava