Pon25012021

Posljednje izmjene06:36:58 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Motorsport AKCIJA "Omiljeni cvijet Ane Rukavine" u Lepoglavi

AKCIJA "Omiljeni cvijet Ane Rukavine" u Lepoglavi


Socijaldemokratski forum žena SDP-a Lepoglava 8. JE travnja proveo humanitarnu akciju 'Omiljeni cvijet Ane Rukavine' kojom se želi, prigodnom prodajom tulipana, omiljenog cvijeta Ane Rukavine, prikupiti financijska sredstva za pomoć radu Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica zaklade 'Ana Rukavina'.

Akciji se odazvao velik broj građana svih životnih dobi, a tulipani su jednostavno rasprodani za tili čas čime su Lepoglavčani pokazalo kako im nije strano donirati koju kunu za dobru stvar. Upravo je zbog samih građana akcija uspjela i svi su se tulipani rasprodali u obliku donacije.

- Socijaldemokratski forum žena SDP-a proteklih je deset godina dao velik doprinos razvoju Registra, a s istim smo žarom organizirali i ovogodišnju akciju. Građani su nam pomogli u nastojanju da dodatno pomognemo funkcioniranje Registra i time povećamo šansu za ozdravljenje oboljelima od leukemije. Posebno nas je pak razveselilo što su pojedini građani pokazali i interes da se upišu u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica – poručuje potpredsjednica Foruma žena SDP-a Lepoglava Željka Paska zahvalivši građanima na velikom odazivu i dodavši kako su uz tulipane lepoglavske aktivistice okupljene oko Foruma žena dijelile i edukativne letke iz kojih građani mogu saznati sve o mogućnostima, načinu i metodama darivanja koštane srži i upisu u registar dobrovoljnih darivatelja.