Ned05072020

Posljednje izmjene02:49:17 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Motorsport Nevenka Cujzek u predsjedništvu HDZ-a Varaždinske županije

Nevenka Cujzek u predsjedništvu HDZ-a Varaždinske županije

Jedna od prvih tema na kojima će inzistirati novoformirani županijski HDZ, predvođen Anđelkom Stričakom, je skidanje oznake tajnosti s ugovora o javno-privatnom partnerstvu. Najavljeno je to na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak, 11. listopada. - Javnost mora znati više o tome modelu, tim više što ga Radimir Čačić želi preslikati na cijelu Hrvatsku. Mi smatramo da taj model ne donosi mnogo dobroga - ustvrdio je Stričak.

Županijska organizacija HDZ-a dva dana ranije, u utorak, održala je konstituirajuću sjednicu. Uz Stričaka kao predsjedavajućeg, u predsjedništvo su imenovani Nadica Dreven Budinski iz Svetog Ilije, koja će obnašati funkciju tajnice, zatim Goran Kaniški iz Kneginec Gornjeg, koji će biti i županijski glasnogovornik, te dopredsjednici Zdravko Maltar iz Novog Marofa, Josip Križanić iz Jalžabeta, Nevenka Cujzek iz Lepoglave i Franjo Beser iz Ludbrega. U predsjedništvu još su Marina Bistrović iz Vidovca, kao rizničarka, te Josip Krtanjek iz Ivanca i Josip Bačan iz Petrijanca. Naknadno će se imenovati još dva člana predsjedništva, s područja Varaždina i Novog Marofa.

 

Skupštine su proteklih dana održali i Zajednica žena "Katarina Zrinski" i Mladež HDZ-a. Za predsjednicu Zajednice žena ponovno je izabrana Nadica Dreven Budinski, dok će stranačku mladež predvoditi Viktorija Horg. U Varaždinskoj županiji HDZ trenutno ima 8227 članova.