Ned05072020

Posljednje izmjene02:49:17 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Motorsport Maček i dalje na čelu HDZ-a

Maček i dalje na čelu HDZ-a

hdz2012-1

I u narednom četverogodišnjem mandatu na čelu Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice grada Lepoglave bit će Robert Maček. Njega su na gradskoj Izbornoj skupštini stranke, održanoj 30. ožujka u Lepoglavi, kao jedinog kandidata, podržali izaslanici gradskih temeljnih ogranaka.

- U novom mandatu zalagat ću se za stvaranje pozitivnog ozračja te za trajni napredak i razvitak grada Lepoglave za što je potrebno prevladati sve oblike podjele. Stoga ću raditi na ujedinjavanju svih konstruktivnih snaga u društvu i svega što nas u Lepoglavi povezuje, kao i podupirati socijalnu uključenost i sudjelovanje svih građana i pravnih subjekata, temeljenu na načelu djelovanja za opće dobro – naglasio je nakon izbora novi – stari predsjednik gradskog HDZ-a, Robert Maček.

- Završetkom izborne skupštine počinju pripreme za slijedeće lokalne izbore koji nas očekuju u idućoj godini. U tom vremenu radit ćemo na osnaživanju stranke što podrazumijeva i uključivanje što većeg broja mladih i žena u njen rad – rekao je, uz ostalo, Maček koji će ujedno biti i izaslanik Gradske organizacije HDZ-a Lepoglave na 15. općem saboru stranke te sudjelovati u izboru novog stranačkog vodstva na državnoj razini.

Uz izbor predsjednika, na Skupštini u Lepoglavi izabrani su i članovi drugih gradskih stranačkih tijela. U Gradski odbor stranke izabrani su: Tomo Jakop, Nevenka Cujzek, Alojz Špičko, Vera Funda, Stjepan Prašnički, Robert Dukarić, Milan Županić, Branko Musulin, Valent Barlek, Ivan Šantalab, Franjo Ribić, Nataša Veić, Nadica Štefičar i Valent Ratkaj.

Zdravko Škrbec, Josip Pintarić i Biserka Lukan novi su članovi Nadzornog odbora. Gradsku organizaciju stranke na županijskoj Izbornoj skupštini predstavljat će Robert Dukarić, Alojz Špičko, Vera Funda, Tomo Jakop, Stjepan Prašnički, Nadica Štefičar, Branko Musulin, Jurica Kos i Milan Županić.