Sub23102021

Posljednje izmjene09:44:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Grad najuspješnije učenike nagradio izletom

IZ GRADA Grad najuspješnije učenike nagradio izletom


Najuspješnije učenike iz triju osnovnih škola s gradskog područja Grad Lepoglava je na kraju školske godine nagradio jednodnevnim izletom. Tako je početkom srpnja 86 učenika, koji su školsku godinu zaključili s odličnim uspjehom ili su sudjelovali na nekoj od županijskih smotri znanja, posjetilo Senj i Novi Vinodolski.

"Na kraju školske godine tradicionalno nagrađujemo najuspješnije osnovnoškolce. Nedavno smo tradicionalno nagradili učenike, i njihove mentore, koji su sudjelovali na županijskim smotrama znanja. Uz prigodne gradske nagrade koje su tom prigodom dobili, Grad Lepoglava ih je nagradio i izletom na kojem su im se pridružili i oni učenici koji su školsku godinu završili s odličnim uspjehom. Na ovaj način, nagrađujući već niz godina najuspješnije učenike, potičemo izvrsnost", istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić dodavši da je to jedna od aktivnosti koje se provode u okviru gradskog programa potpore obrazovanju.

Izletom su nagrađeni učenici od 5. do 8. razreda koji su sudjelovali na županijskim smotrama znanja ili su školsku godinu završili s odličnim uspjehom te učenici nižih razreda koji su također školsku godinu završili s odličnim uspjehom, ali s prosjekom 5.0.
Na izletu su boravili u pratnji svojih mentora i učitelja.

Ovakav izlet bio je planiran i u prošloj godini, ali zbog epidemiološke situacije nije mogao biti realiziran.