Čet23092021

Posljednje izmjene01:24:18 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Nastavlja se uređenje društvenih prostora – nastavljena izgradnja doma u MO Lepoglavska Ves i počinje rekonstrukcija objekta u Viletincu

IZ GRADA Nastavlja se uređenje društvenih prostora – nastavljena izgradnja doma u MO Lepoglavska Ves i počinje rekonstrukcija objekta u Viletincu


Nakon što su gradonačelnik Marijan Škvarić i direktor tvrtke TTG iz Višnjice Tomo Zgrebec 23. travnja potpisali ugovor o radovima u okviru druge faze izgradnje društvenog doma u Mjesnom odboru Lepoglavska Ves, održan je sastanak na kojem je izvođač radova uveden u posao te su započeli radovi nakon kojih će građani s područja navedenog mjesnog odbora na korištenje od Grada Lepoglave dobiti moderan višenamjenski prostor za okupljanja i druženja.

- Krećemo s drugom fazom izgradnje društvenog doma u Lepoglavskoj Vesi u okviru koje ćemo dovršiti dom i opremljenog ga predati građanima na korištenje. Tako će i građani s ovog područja Grada Lepoglave dobiti funkcionalan prostor za okupljanja, druženja, održavanja sastanaka i brojnih drugih aktivnosti koje će podići kvalitetu društvenog života – istaknuo je gradonačelnik Škvarić.

Ukupna cijena ugovorenih radova u okviru 2. faze izgradnje društvenog doma u MO Lepoglavska Ves, s porezom na dodanu vrijednost, iznosi 505.111 kuna.

- Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. Kao i uvijek, nastojat ćemo kvalitetom odrađenog posla opravdati ukazano nam povjerenje – poručio je Tomica Zgrebec, direktor tvrtke TTG kojoj je Grad Lepoglava, kao investitor, povjerio poslove građenja.
Nakon dovršetke 2. faze u okviru koje će biti dovršen i uređen sam objekt doma, u trećoj se fazi planira uređenje njegove okolice i prilaznog puta.

Kreće rekonstrukcija i dogradnja društvenog objekta u Viletincu

Kao što je i najavljeno, kreće rekonstrukcija i dogradnja zgrade sportsko-rekreacijske namjene u Viletincu, u Mjesnom odboru Viletinec-Vulišinec.

Ugovor o početku radova, na prigodnoj su svečanosti održanoj 23. travnja, potpisali gradonačelnik Marijan Škvarić i Tomo Zgrebec iz tvrtke TTG kojoj je Grad Lepoglava dodijeli radove na rekonstrukciji i dogradnji navedenog objekta smještenog uz sportsko igralište u naselju Viletinec.

Ugovorena vrijednost radova, s PDV-om, iznosi 624.776 kuna, a njima će postojeći otvoreni objekt biti zatvoren i uređen tako da će se moći koristiti tijekom cijele godine.

- Nakon rekonstrukcije i dogradnje ovaj će objekt postati mjesto za cjelogodišnje okupljanje i druženje građana. Nastavak je to aktivnostima kojima podižemo kvalitetu društvenog života na gradskom području. Važnu ulogu u tome ima upravo izgradnja i uređenje prostora za okupljanje i druženje građana u njihovim naseljima. Upravo zato gradimo i uređujemo društvene prostore na cijelom gradskom području – poručio je gradonačelnik Škvarić prigodom obilaska objekta i uvođenja u posao izvođača radova.

Objekt u Viletincu i sportsko igralište pored kojeg se nalazi, činiti će jednu sportsko-rekreacijsku cijelinu i mjesto za aktivno druženje i okupljanje mještana ovog dijela Grada Lepoglave.