Čet02122021

Posljednje izmjene02:56:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Posjeta idarivanje djece u Područnom odjelu DV Lepoglava u Višnjici. Mališanima u vrtićima darovano i 150 kilograma mandarina i klementina iz doline Nertve

IZ GRADA Posjeta idarivanje djece u Područnom odjelu DV Lepoglava u Višnjici. Mališanima u vrtićima darovano i 150 kilograma mandarina i klementina iz doline Nertve


Gradonačelnik Marijan Škvarić i predsjednik Gradskog vijeća Robert Dukarić posjetili su mališane u Područnom odjelu Dječeg vrtića Lepoglava u Višnjici i tom ih prigodom darivali slatkim poklonima koje je za njih osigurao Grad Lepoglava.

Poželjeli su mališanima vesele i sretne božićne blagdane te istaknuli da je najveći poklon koji im je Grad Lepoglava darovao ove godine novoizgrađeni vrtić u kojem se nalaze.
Mališani su čelnim ljudima Grada Lepoglave zahvalili prigodnim čestitkama koje su sami izradili te veselom pjesmom kojom su dozvali Svetog Nikolu i Djeda Božinjaka, koji su se potom pridružili gradonačelniku i predsjedniku vijeća kod podjele darova.

Ravnateljici vrtića Valentini Husnjak Ribić predsjednik Gradskog vijeća Robert Dukarić darovao je pak povelju, istu onakvu kakva je ugrađena u temelje zgrade dječjeg vrtića u Višnjici.
Posjet gradskih čelnika vrtiću u Višnjici bio je vezan uz obilježavanje Dana Grada Lepoglave.

Uz Grada Lepoglavu koji je darovima razveselio mališane u sva tri dječja vrtića na gradskom području, darovi su vrtićkim mališanima stigli i iz doline Neretve. OPG Terra De Antonia Delija iz Opuzen, koji svoje proizvode prodaje u Lepoglavi, poklonio je vrtićkim mališanima iz svih triju vrtića 150 kilograma mandarina i klementina.