Čet02122021

Posljednje izmjene02:56:53 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA 168.000 kuna potpore za sufinanciranje modernizacije nerazvrstanih cesta

IZ GRADA 168.000 kuna potpore za sufinanciranje modernizacije nerazvrstanih cesta


Gradonačelnik Marijan Škvarić potpisao je s Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Ugovor o sufinanciranju projekta "Modernizacija nerazvrstanih cesta na području Grada Lepoglave u 2020. godini". Riječ je o projektu kojeg je Grad Lepoglava kandidirao na natječaj za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnoga gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2020. godini, raspisanog od strane navedenog ministarstva. Grad Lepoglava kroz ovaj je natječaj ostvario potporu u visini 168.000 kuna koje će utrošiti za provedbu ovogodišnjeg programa modernizacije nerazvrstanih cesta na gradskom području, a u okviru kojeg traju radovi na modernizaciji novih metara cesta na području Kameničkog Podgorja i Višnjice.

- Nastavljamo s uspješnim osiguravanjem potpora koje koristimo za razvoj našeg grada i povećanjem životnog standarda naših građana. U ovom slučaju riječ je o modernizaciji nerazvrstanih cesta koje omogućavaju nesmetano kretanje građana, ali i otvaraju nova gradska područja i dostupnim čine sve potencijale kojima raspolažemo – istaknuo je gradonačelnik Škvarić.

Svečanost potpisivanja ugovora održana je u Novom Marofu, a nazočio joj je ministar Darko Horvat.