Čet17062021

Posljednje izmjene12:17:08 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Ostale vijesti Ostalo Cricket IZ GRADA Komunalno redarstvo podsjećan na potrebu redovitog održavanja zemljišta

IZ GRADA Komunalno redarstvo podsjećan na potrebu redovitog održavanja zemljišta


Komunalno redarstvo Grada Lepoglava podsjeća na obvezu vlasnike-posjednike zemljišta da svoje zemljište uz površinu javne namjene (nerazvrstane ceste) redovito održavaju na način da uklanjaju šikaru i raslinje koje zaklanja pogled i ugrožava sigurnost prometa.

To znači da su stabla i krošnje stabla koje prelaze na cestovno zemljište i smetaju vidljivosti, prolazu automobila i mehanizacije vlasnici – posjednici zemljišta dužni ukloniti. Iz komunalnog redarstva upozoravaju vlasnike-posjednike zemljišta da obrate pažnju na trula i oštećena stabla koja prilikom sada čestih nevremena praćena jakim vjetrom predstavljaju dodatnu opasnost od rušenja na prometnicu.

Za prouzročenu štetu ili uklanjanje sa površina javne namjene odgovornost će snositi isključivo neodgovorni vlasnici –posjednici.

 Sukladno Odluci o nerazvrstanim cestama Grada Lepoglava, stanje na terenu redovito će kontrolirati komunalno redarstvo, te poduzimati propisane mjere.