Ned17102021

Posljednje izmjene02:03:33 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Naslovnica Lepoglava.net Marketing Ponuda

Ponuda

Oglašavanje na Internetu postaje sve učestalije i sve kvalitetnije. Mnogi su prepoznali učinkovitost interneta te snagu internet marketinga pa svoje usluge i proizvode već dulje vrijeme svakodnevno oglašavaju na internetu. Budite i vi dio poslovne svjetske internet mreže, oglašavajte se putem PortaLG.net.

Mnoštvom informacija, 24-satnim servisom najnovijih vijesti, zabavnim sadržajima te brojnim rubrikama PortaLG.net predstavlja konkurentan oglašivački prostor na internetu i kao takav idealno je mjesto za vaš oglas.

Oglašavanjem na lepoglava.net predstavljate se kao ozbiljna tvrtka koji nastupa s razrađenom marketinškom strategijom baziranom na trenutnim svjetskim oglašivačkim trendovima. Kvaliteta stranica, redovito 24-satno osvježavanje i širenje ponude sadržaja, neki od jedinstvenih sadržaja za hrvatski web te dobra posjećenost lepoglava.net garantiraju vam da će vaš oglas stići do ciljane publike.

Na internetu, kao i u drugim medijima, možete se oglašavati na mnoštvo načina: video oglasi, tekstualni oglasi, slikovni oglasi, audio oglasi, nagradne igre, newsletter kampanje, vlastite web stranice, promotivni članci ili najave samo su neki od načina oglašavanja, no postoji i niz drugih. Naš marketing tim može vam pomoći osmisliti način oglašavanja kojim možete znatno pospješiti vidljivost svojeg proizvoda i/ili usluge.

Prednosti interneta kao oglašivačkog medija

Brzi rezultati
Oglašavanjem na portalu lepoglava.net u vrlo kratkom vremenu povećat ćete posjećenost svojih web-stranica, što rezultira povećanjem vidljivosti i prodaje vaših proizvoda i usluga.

Kratko vrijeme organizacije kampanje
Marketinške kampanje na internetu moguće je osmisliti i ostvariti u vrlo kratkom roku. Od ideje do realizacije ne mora proći više od nekoliko dana, a nije neobično da kampanja bude spremna i u roku od 24 sata.

Prihvatljiva cijena
Djelotvorno oglašavanje na internetu možete ostvariti s različitim marketinškim budžetima. Zanimljive načine oglašavanja moguće je ostvariti već i za iznose od nekoliko stotina kuna. A velika kampanja na internetu može imati znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija.

Fleksibilnost
Promotivne kampanje na internetu mogu se mijenjati i usmjeravati čak i nakon što kampanja započne. Troškovi izmjena su neznatni u odnosu na ukupni iznos kampanje.

Za dodatane infformacije možete se obratiti na:

• mob. 098 926 69 07
• email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." style="color: #6c7f2f;">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.