Ned09052021

Posljednje izmjene10:11:15 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Gospodarstvo Vijesti iz gospodarstva Poduzetništvo JAVNI POZIV Raspisan javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poduzetnicima

JAVNI POZIV Raspisan javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poduzetnicima


Grad Lepoglava raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja malog gospodarstva na području grada Lepoglave u 2018. godini.
Potpore će se dijeliti u okviru dvije mjere i to za sufinanciranje nabavke opreme i inventara te ulaganje u standarde kvalitete kao i za nastup poduzetnika na sajmovima, izložbama te izradu promotivnih materijala.

Korisnici potpora mogu biti subjekti malog gospodarstava utvrđeni Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva tj. isključivo mikro subjekti malog gospodarstva pod uvjetom da imaju registrirano sjedište/prebivalište na području grada Lepoglave.

Zahtjevi za dodjelu potpore dostavljaju se Gradu Lepoglavi od dana objave ovog Javnog poziva, na posebnom obrascu uz pripadajuću dokumentaciju, a rješavaju po redoslijedu zaprimanja do iskorištenja sredstava planiranih za tu namjenu u Proračunu Grada Lepoglave za 2018. godinu.

Detaljen informacije nalaze se na službenoj internet stranici Grada Lepoglave (OVDJE).