Čet17062021

Posljednje izmjene12:17:08 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo MINDSET LEPOGLAVA Postavite pitanje kandidatima za gradonačelnika Grada Lepoglave

MINDSET LEPOGLAVA Postavite pitanje kandidatima za gradonačelnika Grada Lepoglave


U Hrvatskoj će se 16. svibnja održati lokalni izbori na kojima će građani birati čelne ljude jedinica lokalnih samouprava. Uz članove Gradskog vijeća, građani će u Gradu Lepoglavi birati i budućeg gradonačelnika. Trenutno, prema objavljenim kandidaturama, birat će ga između šest kandidata – Roberta Dukarića, Vjerana Ježeka, Hrvoja Kovača, Roberta Mačeka, Marijana Škvarića i Željka Šoštarića.

Nevezano za izborne kampanje koje provode navedeni kandidati, inicijativa Mindset Lepoglava će, uz sudjelovanje portala Lepoglava.net, nastojati predstaviti sve kandidate, koji će se odazvati pozivu, snimanjem i objavom videa u kojima će kandidati pojedinačno odgovarati na postavljena pitanja o tome što planiraju činiti za razvoj Grada Lepoglave i na koji način ostvariti planirano, dobiju li povjerenje građana da u naredne četiri godine budu na čelu Grada.

Dio pitanja kandidatima će prigodu imati postaviti i građani. Kako?

Na Facebook stranici Mindset Lepoglava - https://www.facebook.com/Mindset-Lepoglava-105965301544209/?ref=page_internal nalazi se upitnik ( https://docs.google.com/forms/d/11cKWtObHG_PzCKBR477ef4LdcIuxK5dipeSyRUtY0eI/viewform?fbclid=IwAR0OnF2r-ufj8iy4EqYLp1jfAs9AF07KYNXK1asS6Lv1RCZ3Wib_C_-pifo&edit_requested=true#responses) koji mogu ispuniti i tako predložiti pitanja koja će biti postavljena kandidatima. Nakon kategoriziranja i strukturiranja pitanja, kandidati će na njih odgovarati pred kamerom.

U planu je bilo organiziranje debate no zbog trenutne epidemiološke situacije i važećih epidemioloških mjera od nje se odustalo te će kandidati biti predstavljeni pojedinačno putem videa u kojima će odgovarati na postavljena pitanja.