Čet06052021

Posljednje izmjene10:50:09 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Ostalo HUMANITARNA AKCIJA Lepoglavski izviđači uspješno završili humanitarnu akciju zahvaljujući kojoj je nabavljen stambeni kontejner

HUMANITARNA AKCIJA Lepoglavski izviđači uspješno završili humanitarnu akciju zahvaljujući kojoj je nabavljen stambeni kontejner


Odred izviđača Lepoglava početkom ove godine pokrenuo je humanitarnu akciju „Zajedno smo jači“ tijekom koje su se prikupljala sredstva za kupnju stambenog kontejnera za Srećka Ivanića iz Gline koji je u potresu prošle godine izgubio kuću.

Zahvaljujući brojnim donacijama građana i tvrtki, izviđači su uspjeli ostvariti svoj cilj i Srećku su omogućili novi dom koji mu je isporučen u četvrtak, 18. veljače. Uz to, najmlađi izviđači Srećka su razveselili videom s porukama podrške koji je dostupan na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3seQBWZ.

Ovim putem izviđači zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pridonijeli ovoj akciji uz poruku da ljudi mogu učiniti čuda kad udruže svoja srca.