Ned26092021

Posljednje izmjene10:55:46 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje FAŠNIK (FOTO) Fašničko veselju u dječjim vrtićima

FAŠNIK (FOTO) Fašničko veselju u dječjim vrtićima

Fašnik je dan kojem se posebno vesele djeca. S toga ne čudi da je upravo na taj dan u dječjim vrtićima bilo itekako veselo. Vrtićki su mališani na trenutak postali likovi iz mašte, heroji iz crtanih filmova, princeze, vatrogasci, policajci,.... te su uz pjesmu i ples slavili fašnik u vrtićkom krugu kad već zbog trenutne epidemiološke situacije nisu mogli izaći na ulicu.

Ove je godine izostao i Dječji fašnik u Lepoglavi tako da svoje fašničke kreacije nisu mogli pokazati sudjelujući u tradicionalnoj fašničkoj povorci. Da veselje vrtićkih mališana ipak bude potpuno pobrinula se Turistička zajednica Grada Lepoglave i Grad Lepoglava počastivši ukusnim fašničkim krafnama i balonima mališane u sva tri vrtića – Dječjem vrtiću Lepoglava u Lepoglavi, Područnom odjelu DV Lepoglava u Višnjici i Dječjem vrtiću Runolist u Žarovnici.

- Na ovaj smo način zahvalili svim dječjim vrtićima, a posebice vrtićkim mališanima koji se redovito uključuju u sve manifestacije i aktivnosti koje organiziramo na području Grada Lepoglave. Posebno su aktivni u vrijeme fašnika kada svojim sudjelovanjem, brojnošću i kreacijama daju našoj fašničkoj manifestaciji posebnu notu i atraktivnost – poručila je Ljubica Dubovečak koja je zajedno s gradonačelnikom Marijanom Škvarićem posjetila male maškare u DV Lepoglava.