Sub27112021

Posljednje izmjene08:20:10 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Obrazovanje INFORMATIČKO NATJECANJE OŠ Ante Starčevića pobjednik Informatičke štafete

INFORMATIČKO NATJECANJE OŠ Ante Starčevića pobjednik Informatičke štafete


Učenici OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave pobjednici su 9. Informatičkoj štafeti, međužupanijskog ekipnog natjecanja za učenike od petog do osmog razreda osnovne škole održanog u I. Osnovnoj školi Varaždin.

Ovo natjecanje već osam godina organizira Društvo informatičara Pula, a ove su se godine drugi put natjecanju pridružili i učenici iz sedam osnovnih škola s područja Varaždinske županije među kojima i OŠ Ante Starčevića iz Lepoglave.
Svaku školu predstavljao je jedan tim učenika pa je tako 28 učenika pokazalo svoje znanje u crtanju (program Bojanje), pisanju (MS Word), izradi prezentacija (MS PowerPoint) i računanju (MS Excel).
Lepoglavsku školu su, uz mentoricu Nevenku Harjač, predstavljali su Lucija Zver iz petog razreda, Karlo Svetec iz šestog razreda, Erna Andreić iz se Lucija Zver bila je najbolji petaš, Karlo Svetec bio je uvjerljivo najbolji šestaš, a Melani Galić bila je najbolji osmaš.