Sub23102021

Posljednje izmjene09:44:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo Vijesti iz društva Natječaji

NATJEČAJ Kaznionica u Lepoglavi traži šest službenika


Ministarstvo pravosuđa raspisalo je javni natječaj za prijem u službu šest mlađih pravosudnih policajaca u svojstvu vježbenika za Kaznionicu u Lepoglavi – dva za Odsjek unutarnjeg osiguranja i četiri za Odsjek vanjskog osiguranja i sprovođenja.

Priznanje osnivačici Zadruge lepoglavske čipke

Stanka Miko, između ostalog, osnivačica Zadruge lepoglavske čipke te članica Udruge lepoglavske čipke u Varaždinu – dobitnica je Javnog priznanja "Ženska kreativnost u ruralnom razvoju". Odlučilo je tako Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Varaždinske županije među deset kandidatkinja čiji su životopisi pristigli na javni natječaj.

Natječaj za pročelnika

Raspisan poziv za projekte u 2012.

Grad Lepoglava na svojim je službenim web stranicama objavio javni poziv za sve potencijalne korisnike proračuna Grada Lepoglave koji se odnosi na registrirane udruge i druge pravne osobe, da dostave prijedloge programa radi uvrštenja u Proračun Grada Lepoglave za 2012. godinu.

Video: Radovi na školi idu punom parom

Kako smo već pisali, u tijeku su dugo očekivani radovi na obnovi Osnovne škole Ante Starčevića u Lepoglavi. Riječ je o najvećoj investiciji od izgradnje zgrade 1961. godine koja je bila prijeko potrebna zbog derutne stolarije, oronule fasade i azbestnog krovišta. Lepoglavskim osnovnoškolcima ove su godine svjedodžbe i đačke knjižice podijeljene u školskom dvorištu. Zgrada njihove Osnovne škole Ante Starčevića prekrivena je skelama zbog građevinskih radova na njezinom preuređenju i adaptaciji.

Traži se ravnatelj gradske knjižnice

S obzirom da na temelju  raspisanog natječaja za ravnatelja Gradske knjižnice u 2009. godini nije došlo do izbora i imenovanja ravnatelja, Gradsko vijeće Grada Lepoglave raspisalo je ponovljeni natječaj a izbor i imenovanje ravnatelja javne ustanove »Gradska knjižnica Lepoglava«.

Kreće obnova krovišta škole u Lepoglavi

Dugoočekivana adaptacija i rekonstrukcija dijela škole u Lepoglavi uskoro će ugledati svijetlo dana. Preko programa EIP (Program za poduzetništvo i inovacije) Grad Lepoglava je 2008. godine potpisao ugovor s Ministarstvom regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, oko rekonstrukcije i adaptacije krovišta, stolarije i fasade na Osnovnoj školi Ante Starčevića u Lepoglavi. Izgleda da se radovi uskoro nastavljaju.

Kontrola projekta TCIC

Kako bi se uvjerili u transparentnu, kvalitetnu i uspješnu implementaciju najvećeg projekta u povijesti Lepoglave, predstavnici Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj, Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva i Središnje agencije za financiranje i ugovaranje u petak su bili u cjelodnevnoj kontroli projekta "Turističko-kulturno informativni centar".

Podjela Siemensovih nagrada

Siemensovo učeničko natjecanje „Create the Future – Gradovi budućnosti“ u kojemu su naši školarci OŠ "Ante Starčevića" iz Lepoglave projektom "VODENGRAD" osvojili 2. mjeto završeno je svečanom podjelom nagrada pobjedničkim timovima u kategoriji osnovnoškolskih i srednjoškolskih projekata.