Sub23102021

Posljednje izmjene09:44:45 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Društvo

Društvo

UNESCO FESTIVAL U TURSKOJ Dobra prezentacija Lepoglave


Povijesna jezgra poznate Antalije u Turskoj, Kaleiçi – Muratpaşa bila je poprište šestog izdanja najvećeg kulturnog događanja u toj turskoj provinciji. UNESCO festival ove je godine okupio preko stotinu predstavnika 36 gradova iz 21 zemlje svijeta od Europe preko Sjeverne Afrike i Bliskog istoka do središnje Azije. Hrvatsku je po drugi puta predstavljala Lepoglava kojoj je veliku podršku pritom pružila Turska razvojna agencija – TIKA prepoznavši u Lepoglavi dobrog partnera za suradnju na području kulture i kulturne baštine.

Opširnije...

DV LEPOGLAVA Obilježen Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje


U Dječjem vrtiću Lepoglava prigodnim je programom obilježen Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Opširnije...

PLANINARSKO DRUŠTVO VILINSKA ŠPICA Započela sa radom Mala planinarska škola Lepoglava 2021


U organizaciji Planinarskog društva Vilinska špica Lepoglava i Hrvatskog planinarskog saveza, u Lepoglavi je započela sa radom Mala planinarska škola Lepoglava 2021, koja će se odvijati tijekom tekuće školske godine.

Opširnije...

VATROGASTVO (FOTO) U Višnjici održano vatrogasno natjecanje Memorijal "Darko Komes"


Dobrovoljno vatrogasno društvo Višnjica, čuvajući spomen na svog preminulog člana, organiziralo je 16. listopada u Višnjici vatrogasno natjecanje Memorijal "Darko Komes". Bilo je to peto izdanje ovog natjecanja operativnih vatrogasaca koje je u Višnjici okupilo pet vatrogasnih ekipa čiji su članovi svoje znanje i vatrogasne vještine pokazali izvršavajući zadatke koji su simulirali situacije slične onima s kakvima se vatrogasci susreću na intervencijama.

Opširnije...

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Quiz night u Lepoglavi


Nakon godinu dana pauze, zbog svima znanih razloga, Nezavisna udruga mladih ponovo je organizirala već tradicionalnu svima znanu aktivnost – Quiz night.

Opširnije...

DJEČJI TJEDAN Djeca u vrtićima i školama obilježila svoj dan


Dječji jedan, koji se obilježava od 4. do 10. listopada, obilježen je u Gradu Lepoglavi brojnim aktivnostima provedenima u dječjim vrtićima i osnovnim školama s gradskog područja.

Opširnije...

NEZAVISNA UDRUGA MLADIH Obilježen Tjedan cjeloživotnog učenja


Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je i obrazovna kampanja čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i izvan formata formalnog obrazovanja.

Opširnije...

DV RUNOLIST Obilježen Dan kruha


U Dječjem vrtiću Runolist 8. listopada obilježen je Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Opširnije...

NUM Poziv za sudjelovanje u projektu EQ


Još jednu izazovnu godinu Nezavisna udruga mladih završit će zanimljivim projektom "EQ" u sklopu Erasmus+ programa, i to na domaćem terenu.
Riječ je o projektu koji tematizira područje emocionalne inteligencije i pronalaženja novih načina rješavanja emocionalno zahtjevnih situacija na poslu, u vlastitim organizacijama, društvu i sl.

Opširnije...