Čet27022020

Posljednje izmjene02:55:56 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Zanimljivosti Ostalo "Mamiću, Lepoglava te čeka"

"Mamiću, Lepoglava te čeka"

mamic

Surfajući netom u potrazi za nečim što će me nasmijati nisam ni slutio da će prst sudbine "kliknuti" na neku malu sličicu koja me odvela na monitor.hr gdje sam pronašao zanimljivu vijest. Iako datira s kraja 2010., ipak je vrijedna spomena i danas jer se situacija od onda nije nimalo poboljšala.

Naprotiv, stalna hapšenja u urbanoj legendi znanoj i pod nazivom "hrvatski nogomet"uz famozne obavijesne razgovore u USKOK-u postali su svakodnevna rutina koja govori kako je situacija sve jadnija. Bad Blue Boysi iz Lepoglave koji su onomad podržali bojkot utakmica svog voljenog, ali kako ga nazivaju "otuđenog NK Dinama" iz Zagreba, snimili su i prigodnu fotografiju, uz poruku: "Pošaljite nam Zdravka i njemu slične u susjedstvo. Želimo građanski, naš i Vaš Dinamo".

Fotografija zorno prikazuje dva navijača na obroncima Ivan-brda kako drže transparent s natpisom "Mamiću, Lepoglava te čeka", a iza njih se na fotografiji nazire zgrada Kaznionice u Lepoglavi. Jesu li riječi na transparentu proročke, vrijeme će pokazati, ali za navijače tu nema sumnje.

Izvor: monitor.hr