Sub08082020

Posljednje izmjene07:49:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Zanimljivosti Zanimljivosti Događanja Najduži vatromet u Hrvatskoj!

Najduži vatromet u Hrvatskoj!

nova2011-n

Ove je godine po prvi puta u Lepoglavi u organizaciji TKIC-a i Turističkog društva, a pod pokroviteljstvom grada Lepoglava organiziran doček Nove godine. Fiesta u najluđoj noći u godini održala se na košarkaškom igralištu u parku gdje se uz glazbeni program i vatromet, na nekoliko stupnjeva ispod ništice okupilo gotovo dvjestotinjak lepoglavčana.

Program je počeo oko 22 sata, kada su lepoglavčane počeli rasplesavati dečki iz glazbenog sastava "Hot Stuff". Posljednje sekunde stare godine lepoglavčani su ekspresno odbrojali uz najduži vatromet u Hrvatskoj koji je trajao 15-tak minuta! (iako je u zraku trajao 5 minuta). Lepoglavčanima je prvu čestitku u Novoj godini uputio zamjenik gradonačelnika Alojz Gredelj, angažiran specijalno za tu prigodu.

Nakon dugo-kratkog vatrometa okupljeni lepoglavčani ugrijani kuhanim vinom još su otplesali pokoju i mirno se uputili kućama bacajući pritom nešto manje petardi od očekivanog. U konačnici, za prvu godinu atmosfera je bila sasvim zadovoljavajuća. Mužika, kuhano vinčeko, famozni vatromet i koji stupanj ispod nule prava su kombinacija za dobru fiestu i dogodine.