Pon18012021

Posljednje izmjene10:40:23 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija Aktivan boravak u prirodi uz P.A.S.

Aktivan boravak u prirodi uz P.A.S.

pas_air

Protekli slobodni dani mnoge su građane odvukli u prirodu. Imajući na umu da lepoglavski "Paintball Airsoft Survival" klub, uz navedeno u samom nazivu udruge, promiče i aktivan boravak u prirodi, teško je zanemariti potencijal koji iz njih zrači, a koji se odnosi na njihove ciljeve rada.

Mjesto radnje ovog je puta bio napušteni kamenolom Vudelje, svakim danom sve bliži novom ruhu, a ovom akcijom, nadamo se, i prekretnica u tome. Zainteresiranim građanima i zaljubljenicima u prirodu u utorak, 1. svibnja, P.A.S. klub predstavio je tako svoje dvije djelatnosti – airsoft te survival.

Ugodno iznenađenje svim prisutnima bili su i članovi Speološke udruge "Kraševski zviri" iz Ivanca, koji su iskoristivši dan za trening, pružili okupljenima mogućnost penjanja, odnosno spuštanja na zidu bivšeg kamenoloma te stijeni.

Kroz kamenolom je tokom dva dana prošlo stotinjak ljudi, od kojih su se mnogi zaustavili te se okušali u gađanju iz luka te iz airsoft replika, a posebno je iznenadila zainteresiranost, upornost i strpljenje najmlađih u paljenju vatre.

U nadi da će takve aktivnosti i druženja postati tradicija, iz P.A.S.-a zahvaljuju svim sugrađanima na sudjelovanju te pozivaju da im se pridružite na sljedećim akcijama kluba, koje možete pratiti putem Facebook profila udruge te njihove nove web stranice - http://paslepoglava.wordpress.com.