Sub20102018

Posljednje izmjene10:17:23 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Rekreacija

SPORT Počelo obilježavanje Europskog tjedna sporta


Memorijalnom utrkom "Josip Putar" na području Grada Lepoglave počelo je obilježavanje Europskog tjedna sporta. Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglave obilježava ga u partnerstvu sa Zajednicom sportskih udruga Grada Velike Gorice s kojom je prošle godine potpisala povelju "Sportske zajednice prijatelji".
Europski tjedan sporta obilježavat će se do 30. rujna nizom sportskih aktivnosti na područjima gradova Lepoglave i Velike Gorice. 

Opširnije...

REKREACIJA Višnjica treća na državnim seoskim igrama u Vukosavljevici


UŠR Višnjica nastavila je tradiciju nastupa, ali i osvajanja odličja na državnim seoskim igrama. Naime, na netom održanom 24. Hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu održanom u Vukosavljevici (Virovitičko – podravska županija) Višnjica je osvojila treće mjesto u ukupnom poretku.

Opširnije...

SPORT Održana Skupština USR-a Višnjica


U Višnjici je održana redovita izvještajna Skupština Udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica.

Opširnije...

USR VIŠNJICA 60 kartaških parova na turniru u beli u Višnjici


Krajem i ove godine Udruga za sport i rekreaciju Višnjica tradicionalno je u Višnjici organizirala turnir u beli. Ove se godine na turniru okupilo rekordnih 60 parova odnosno 120 igrača koji su odmjerili znanje i vještinu u kartanju ove omiljene kartaške igre.

Opširnije...

REKREACIJA Žene iz Višnjice i Lepoglavske Vesi sudjelovale na 13. festivalu sportske rekreacije žena


Članice udruga za sportsku rekreaciju iz Višnjice i Lepoglave sudjelovale su na 13. festivalu sportske rekreacije žena održanom u Zadru.

Opširnije...

NAJAVA Pješačenje do Mačkove špilje i Tri žaklja


UŠR Višnjica ove nedjelje, 15. listopada organizira rekreacijsko pješačenje do Mačkove špilje i Tri žaklja na Ravnoj gori.

Opširnije...

EUROPSKI TJEDAN SPORTA Obilježite Europski tjedan sporta sudjelovanjem na biciklijadi


Zajednica sportskih udruga grada Lepoglave i ove godine organizira aktivnosti povodom obilježavanja Europskog tjedna sporta.
Prva je organizirana protekle nedjelje,a riječ je o Memorijalnoj utrci "Josip Putar". Tijekom cijelog se tjedna u osnovni školama i dječjim vrtićima s gradskog područja organiziraju sportski programi, većinom je riječ o kretanju, u koji su uključeni svi učenici i vrtićki mališani.
U subotu, 30. rujna održat će se biciklijada na kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani građani. Start je u 15.30 sati na SRC-u Lepoglava. Sudionici će proći rutu dugu 11 kilometara: SRC Lepoglava – Gornji Vulišinec – Crkovec – Kamenica – Kamenički Vrhovec – SRC Lepoglava.

Opširnije...

VIŠNJICA Održane 5. višnjičke seoske igre


Petu godinu zaredom udruga za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica organizirala je u Višnjici Višnjičke seoske igre.
Kao i prijašnjih godina igre su okupile brojne Višnjičarce koji su natjecali, ali i pratili zanimljiva nadmetanja šest ekipa sastavljenih, što nalažu pravila, isključivo od Višnjičaraca i
onih koji su na neki način povezanih s Višnjicom.

Opširnije...

SPORTSKA REKREACIJA USR "Sport za sve" Višnjica najaktivnija je sportsko – rekreativna udruga na gradskom području


Uspješno organizirane 4. višnjičke seoske igre te manifestacija Dani sporta, zabave i kulture s Memorijalnim malonogometnim turnirom "Stjepan Križanec, turnir u beli i Memorijalni stolnoteniski turnir "Dragutin Hočuršćak" te sudjelovanje na 22. hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu, 3. lepoglavskim zabavnim igrama i 12. festivalu sportske rekreacije za žene, značajnije su aktivnosti koje je u 2016. godini provela Udruga za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Višnjica. Istaknuto je to na redovitoj godišnjoj Skupštini Udruge podržanoj u Višnjici.

Opširnije...

REKREACIJA Višnjica i Lepoglavska Ves na Festivalu sportske rekreacije za žene u Vukovaru


Vukovar je 5. studenog bio domaćin 12. hrvatskom festivalu sportske rekreacije za žene. Na Festivalu je nastupilo 34 ekipe iz cijele Hrvatske, a među njima i ekipe USR "Sport za sve" Višnjica i USR Lepoglavska Ves.

Opširnije...

VIŠNJIČKE SEOSKE IGRE Rekreativno natjecanje i druženje Višnjičaraca


Pet je višnjičkih zaselaka 2. srpnja odmjerilo snage, spretnost i vještine na 4. višnjičkim seoskim igrama. Igre su održane u organizaciji Udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica, a i ove su godine okupile brojne mještane Višnjice koji su lijepo sunčano popodne iskoristili za rekreativno druženje i zabavu.

Opširnije...

NAJAVA Ove subote biciklijada "Svi na bic do zdravlja mic po mic"


Udruga za sport i rekreaciju "Sport za sve" Lepoglava organizira ove subote (2. srpnja) 11. lepoglavsku biciklijadu "Svi na bic do zdravlja mic po mic".

Opširnije...

NAJAVA U subotu 4. izdanje Višnjičkih seoskih igara


Na igralištu pored višnjičke osnovne škole 2. srpnja (subota) očekuje se veliki broj poklonika natjecanja u seoskim sportovima, druženja i dobre zabave. Naime, Udruga za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica toga dana, s početkom u 15.30 sati, organizira još jedne Višnjičke seoske igre. Ovog puta riječ je o njihovom četvrtom izdanju.

Opširnije...

DAN GRADA Dan grada obilježen i sportskim događanjima


Dan grada obilježen je s nekoliko sportskih događanja. Uz školsko – sportsko natjecanju učenica osnovnih škola iz Lepoglave, Višnjice, Kamenica, Bednje i Cirkulana u nogometu, na sportskom su se terenu sastale učiteljice osnovnih škola iz Lepoglave i slovenskog Vidma. Odigrale su odbojkašku utakmicu u kojoj je slavila slovenska ekipa.

Opširnije...

SPORTSKA REKREACIJA Novo vodstvo USR "Sport za sve" Lepoglava


Ovih je dana Lepoglava umalo ostala bez najstarije sportsko- rekreacijske udruge. Naime, izgledna je bila opcija gašenja Udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve" Lepoglava, budući da je na isteku mandata dosadašnje vodstvo Udruge najavilo odlazak, a novo se nije naziralo. U tom se trenutku kao opcija pojavila mogućnost gašenja Udruge. No, ipak do toga nije došlo već je na održanoj Izbornoj skupštini USR "Sport za sve" Lepoglava izabrano novo vodstvo – Marko Žuliček (predsjednik), Dino Murić (zamjenik predsjednika), Danijela Črepinko (tajnica) te Mario Varović i Marko Vrtar (članovi Upravnog odbora).

Opširnije...

BICIKLIJADA POVODOM DANA BICIKLISTA Vrućine nisu smetale biciklistima


Dan biciklista 80-tak biciklista obilježilo je biciklijadom koju je 18. srpnja organizirao Biciklistički klub Lepoglava.

Opširnije...

LEPOGLAVSKE ZABAVNE IGRE Višnjica obranila naslov


Za vrijeme trajanja Lepoglavskih dana gradski je park u Lepoglavi bio arena u kojoj su se natjecali sudionici 2. zabavnih igara. Drugo izdanje Zabavnih igara organiziranih u okviru zabavno – turističke manifestacije Lepoglavski dani okupilo je osam ekipa s područja grada Lepoglave – MO Lepoglavu, MO Purgu, Višnjicu, MO Kamenicu, MO Vil Vul, MO Žarovnicu, MO Leoglavsku Ves i MO Kameničko Podgorje.

Opširnije...

ODRŽANA BICIKLIJADA "SVI NA BIC, DO ZDRAVLJA MIC PO MIC" 33 kilometara savladali bez pol muke


U subotu, 4. srpnja s parkirališta kod autobusne stanice u Lepoglavi na put dug 33 kilometara krenulo je 84 sudionika tradicionalne biciklijade "Svi na bic, do zdravlja mic po mic", koju je i ove godine organizirala USR "Sport za sve" Lepoglava.

Opširnije...

FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE Višnjica i Lepoglavska Ves na državnim seoskim igrama


Proteklog je vikenda (subota, 4.srpnja) u Gornjim Bogićevcima održan 21. festival sportske rekreacije na selu, na kojem su u konkurenciji 13 ekipa nastupile ekipe UŠR Višnjica i USR MO Lepoglavska Ves koje su u konačnici zauzele četvrto odnosno deveto mjesto.

Opširnije...

VIŠNJIČKE SEOSKE IGRE Pobjednik Donja Višnjica


Treće po redu Višnjičke seoske igre i ove su godine u Višnjici, na jednom mjestu, okupile veliki broj Višnjičaraca. I dok se dio njih natjecao, drugi su ih bodrili i navijali.

Opširnije...

NAJAVA 3. višnjičke seoske igre


Udruga za sport i rekreaciju "Sport za sve" Višnjica organizira u nedjelju, 21. lipnja treće po redu Višnjičke seoske igre.

Opširnije...