Čet29102020

Posljednje izmjene03:16:23 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo PENJAČKO NATJECANJE Direktovci uspješni na domaćem terenu

PENJAČKO NATJECANJE Direktovci uspješni na domaćem terenu


Sportsko penjački klub Direkt proteklog je vikenda bio domaćin penjačkog natjecanja - 3. kola BLOK lige na kojem je, u penjačkoj dvorani Doma kulture u Lepoglavi, nastupilo 49 penjačica i penjača iz sjeverozapadnog dijela Hrvatske te iz susjedne Slovenije.

Penjalo se u pet kategorija (PRO muški i PRO žene, HOBBY muški te Rekreativci muški i ženski) i čak 20 smjerova koje su pripremili Ivan Vitez, Ivan Štefičar i Mario Musulin.

Na natjecanju su nastupili i domaći penjači i to u HOBBY kategoriji:
     - Valentin Mravlinčić - 1. mjesto, podijelio ga je s Višeslavom Klarićem iz Zagreba
     - Ivan Štefičar - 3. mjesto
     - Domagoj Pajtak - 4. mjesto
     - Marko Veseljak - 8. mjesto

U muškoj PRO kategoriji pobjedu je odnio Tomislav Šproh iz Zagreba ispred Domagoja Tončića i Florijana Pigaca, također iz Zagreba.

U ženskoj PRO kategoriji dominirale su Slovenke. Mateja Hohkraut bila je prva ispred Zagrebčanke Lare Kmoch i još jedne Slovenke Urške Mihoci.

Kod rekreativki prvo su mjesto podijelile Helena Lazar i Luka Hanžek iz Varaždina.

Domaćine su, osim dobrih rezultata, razveselile pohvale za vrlo zanimljivo postavljene smjerove, ali i za kompletnu odlično odrađenu organizaciju natjecanja.

Sljedeće kolo BLOK lige bit će i finalno, a održat će se 09. ožujka na Zagrebačkom velesajmu u penjačkoj dvorani "FOTHIA" u domaćinstvu SPK "Fothia".

Svi rezultati na: https://rafoasu.com/BLOK/blok_rezaLepoglava.php