Ned31052020

Posljednje izmjene11:15:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo ODBOJKA Iza odbojkašica Lepoglave sadržajno je bogat vikend

ODBOJKA Iza odbojkašica Lepoglave sadržajno je bogat vikend


Druga ekipa ŽOK-a Lepoglava – Lepoglava II, u svom je prvom službenom nastupu u 3. B ligi izgubila od treće ekipe Ivanca. Ivančanke su slavile s 3:0. Ono što ne govori rezultat je to da je utakmica bila neizvjesna te da se u igri lepoglavskih odbojkašica osjetila velika nervoza i trema zbog prvog prvenstvenog nastupa.

Prva ekipa Lepoglave – Lepoglava I, sastala se pak, u okviru 4. kola 3. A lige, s drugom ekipom Ivanca. Utakmica je bila prepuna odličnih poteza, a slavile su odbojkašice Lepoglave rezultatom 3:0 u setovima. S devet osvojenih bodova odnosno s tri ostvarene pobjede u prva četiri odigrana kola Lepoglava I nalazi se na trećem mjestu prvenstvene tablice 3. A lige, skupine Sjever. U sljedećem kolu, koje je na rasporedu 10. studenog, lepoglavske odbojkašice sastaju se na domaćem terenu s ekipom Kaštela II koja se istim brojem bodova nalazi na drugom mjestom.

U okviru kadetske lige odigrane su utakmice 1.kola. Kadetkinje Lepoglave odigrale su utakmice protiv prve i druge kadetske ekipe Ivanca zabilježivši jedan poraz i jednu pobjedu.