Pon20082018

Posljednje izmjene06:43:57 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo ODBOJKA Mlade odbojkašice Lepoglave šeste na prvenstvu regije Centar

ODBOJKA Mlade odbojkašice Lepoglave šeste na prvenstvu regije Centar


Mlađe kadetkinje ŽOK-a Lepoglava nastupile su proteklog vikenda u Bjelovaru na prvenstvu regije Centar u maloj odbojci te u konkurenciji najboljih ekipa iz Sisačko – moslavačke, Varaždinske, Međimurske, Bjelovarsko – bilogorske, Karlovačke i Zagrebačke županije te Grada Zagreba, osvojile šesto mjesto.

Kadetkinje Lepoglave nalazile su se u skupini s OK Olimpik iz Zagreba, OK Nebo iz Zaprešića te OK Bjelovarom. Izgubivši od OK Olimpik i OK Nebo te pobijedivši OK Bjelovar osvojile su treće mjesto u skupini što im je donijelo borbu za peto mjesto u ukupnom poretku na prvenstvu. U neizvjesnoj utakmici slavila je ekipa OK Sisak te su mlade lepoglavske odbojkašice u konačnici zauzele šesto mjesto.

- Sve u svemu, fantastičan dojam i lijepa sjećanja nosimo iz Bjelovara. Naše cure pokazale su da se mogu ravnopravno boriti sa svim ekipama, osim ekipom OK Olimpika koja je pokazala svoju nadmoć nad konkurencijom. Iz prepune dvorane, punu bučne i pozitivne atmosfere, nosimo neprocjenjivo iskustvo – poručuju iz ŽOK-a Lepoglava uz zahvalu svima koji su ih došli podržati u Bjelovaru.