Sri15082018

Posljednje izmjene12:47:00 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo ODBOJKA Ženski odbojkaški klub Lepoglava proslavio drugi rođendan

ODBOJKA Ženski odbojkaški klub Lepoglava proslavio drugi rođendan


Odbojkašice Lepoglave odigrale su na domaćem terenu, u subotu, 25. ožujka, utakmicu 16. kola 3. nacionalne odbojkaške lige, skupine Sjever u kojoj su ugostile ekipu Kitro Varaždin III. U neizvjesnoj utakmici na kraju su slavile gošće 2:3 (25:21, 20:25, 17:25, 25:23, 10:15).

Unatoč porazu slavile su i domaće igračice i to drugi rođendan Kluba. Naime, po završetku utakmice održana je redovita Skupština ŽOK Lepoglava na kojoj se okupilo 60 članova Kluba, simpatizera, roditelja, a Skupštini je nazočio i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač.

Svi nazočni složili su se da su uključeni u rad Kluba, uz veliku podršku roditelja u ove dvije godine napravila puno radeći s djecom i na masovnosti te da su rezultati sve bolji i bolji.
Pokrenulo se i pitanje izgradnje odbojkaškog igrališta na pijesku na SRC-u nužno potrebno da bi cure mogle biti aktivne i tijekom ljetnih mjeseci.

- Na skupštinu su bili pozvani i predstavnici ZSUG Lepoglave koji se nažalost nisu odazvali pozivu. Trebali su dati i konkretne informacije oko izgradnje istog i obratiti se roditeljima i članicama no to je ovog puta izostalo. Zašto? - pitao se predsjednik ŽOK-a Lepoglava Mario Varović.

Nakon skupštine uslijedilo je druženje i rezanje rođendanske torte.

- Željeli bi se zahvaliti svima koji nas podržavate i pratite, koji ste naša najvjernija publika i motivatori u ovom projektu ženske odbojke! Pozivamo sve od najmanjih do najvećih koji žele biti na bilo koji način naš član ili se aktivnije uključiti u klub da nam se jave - poručili su iz ŽOK-a Lepoglava.