Ned09082020

Posljednje izmjene07:49:25 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Ostalo VIDEO: Penjači iz Hrvatske i Slovenije kod lepoglavskih DIREKTovaca

VIDEO: Penjači iz Hrvatske i Slovenije kod lepoglavskih DIREKTovaca

Proteklog je vikenda je u lepoglavskom penjačkom centru u organizaciji Sportsko penjačkog kluba Direkt iz Lepoglave održano 3. kolo Blok lige u PRO i u HOBBY kategoriji. Na natjecanju je sudjelovalo rekordnih 83 penjača i penjačica, od toga 58 muških i 25 žena, a zbog velikog broja penjača natjecanje je potrajalo punih 5 sati. Vrijedne nagrade sponzora BIM Sport i Iglu Šport privukle su penjače iz mnogih gradova Hrvatske, te iz Slovenije.

U muškoj Pro kategoriji troje penjača podijelilo je prvo mjesto, svi iz Zagreba – Marko Rožman, Krešo Morić i Ivan Pevec, dok je u muškoj Hobby kategoriji prvi bio Rok Rabuza iz Slovenije, drugi Ivan Štefičar iz Lepoglave, a treći Marijan Lonjak iz Varaždina.

U kategoriji žena prvo su mjesto podijelile Mateja Hohkraut iz Slovenije i Inga Patarčić iz Splita, a treća je bila Karla Vlatković iz Zagreba.

Od ostalih penjača i penjačica iz kluba Direkt Lepoglava Filip Loparić zauzeo je 7. mjesto u PRO kategoriji, Tanja Mravlinčić bila je peta, a Nikolina Kos 22. Tihomir Bregović zauzeo je 27. mjesto u Hobby kategoriji, a Marcel Matajčić iz Ivanca nastupio je prvi puta na natjecanju i zauzeo 17. mjesto u Hobby kategoriji.