Sub04072020

Posljednje izmjene02:49:17 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Nogomet Porazom u novu nogometnu sezonu

Porazom u novu nogometnu sezonu

nogometna

Nogometaši Lepoglave porazom su startali u novu sezonu Prve županijske nogometne lige. U prvom su kolu na gostovanju kod Dubravke poraženi rezultatom 4:1. Sam rezultat nije realna slika odnosa snage ovih dvaju klubova, a i prikazanog na terenu.

Naime, Lepoglava je u utakmicu ušla bez 5 ključnih, standardnih igrača. Uz to, već u petoj minuti ozljedio se i Karlo Murić tako da je Lepoglava na početku utakmice ostala bez još jednog važnog igrača ovog sastava. Igrače Lepoglave iznenadio je brzi gol koji su domaćini postigli u trećoj minuti. Tada se dogodila ozljeda Karla Murića.

Dubravka povećava vodstvo na 2:0 no usprkos tome igrači Lepoglave stvorili su dvije stopostotne prilike koje nisu uspjeli realizirati. Kako to obično ide uslijedila je kazna. Do kraja prvog poluvremena Dubravka postiže još dva gola i na poluvrijeme se odlazi vodstvom domaćina od 4:0.

U drugom djelu Lepoglava je zaigrala mnogo bolje, upravo onako kako od momčadi na gostovanju očekuje njen trener Željko Geček, no uz ostvarenu inicijativu uspijevaju preko Viktora Eršegovića postići samo jedan pogodak tako da je utakmica završila pobjedom Dubravke 4:1. Prema riječima trenera Gečeka očekuje se kako će tek u 5. kolu momčad Lepoglave konsolidirati svoje redove no i do tada u nijednu se utakmicu neće ući kako bi se izgubili bodovi.

U slijedećem kolu, u nedjelju 23. kolovoza, NK Lepoglava igra u Lepoglavi s Razvitkom. Utakmica počinje u 17:30.         

Rezultati 1. kola 1. ŽNL:

Dubravka  - Lepoglava  4 : 1   
Polet (T)  - Mladost (M)   7 : 0   
Nedeljanec – Trnje  5 : 2   
Jalžabet  - Bednja  2 : 1   
Nova Ves – Drava  2 : 1   
Razvitak  - Zadrugar  0 : 3   
Polet (C) - Rudar 47   3 : 1