Pon13072020

Posljednje izmjene12:11:33 AM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Nogomet NOGOMET NK Lepoglava pobjednik je 15. Dvoranskog turnira u malom nogometu „Pan Givova kup Vidovec“ za registrirane klubove Varaždinskog nogometnog saveza

NOGOMET NK Lepoglava pobjednik je 15. Dvoranskog turnira u malom nogometu „Pan Givova kup Vidovec“ za registrirane klubove Varaždinskog nogometnog saveza


Nogometni klub Lepoglava svoj je nastup na 15. Dvoranskom turniru u malom nogometu "Pan Givova kup Vidovec" započeo utakmicama u skupini koju osvaja uz dvije ostvarene pobjede (Sloboda 2 Tužno pobijeđena je sa 4:1, a Rudar 47 iz Ladanja Donjeg rezultatom 5:1) te jednim neodlučenim ishodom (s ekipom Nedeljanca 2 odigrano je 1:1).

Slijedi osmina finala u kojoj se Lepoglava ponovno sastala s Rudarom 47. Utakmica je u regularnom dijelu završena rezultatom 2:2. Slijedi izvođenje udaraca sa šest metara u čemu je Lepoglava bila uspješnija i rezultatom 7:6. prolazi u četvrtinu finala u kojem se susrela s ekipom NK Klenovnik iz susjedne općine. I u tom dvoboju o pobjedniku su odlučivali udarci sa šest metara. Lepoglava je opet bolja i uspješnija te pobjeđuje rezultatom 3:1.

U polufinalu se Lepoglava susreće s nogometnim klubom iz Margečana kojeg pobjeđuje rezultatom 2:1. U finalu se sastaju dvije ponajbolje momčadi turnira - NK Lepoglava i NK Gojanec. Lepoglava bolje ulazi u susret i vodi u prvom poluvremenu rezultatom 2:0. Strijelac oba pogotka bio je Stiven Očuršćak. U drugom poluvremenu Gojanec cijelo vrijeme pritišče nastojeći preokrenuti rezultat. U tom se periodu Lepoglava ne postavlja ponajbolje i prima dva pogotka te je utakmica u regularnom dijelu završila rezultatom 2:2. Uslijedilo je još jedno raspucavanje sa šest metara u koje Lepoglava, s obzirom na to da se tijekom turnira već nalazila u takvoj situaciji, ulazi bez treme. Prvi na gol staje vratar NK Lepoglave Slaven Vuglač te brani protivnički udarac. Stiven Očuršćak, Mihael Bračko i Karlo Jug bili su uspješni izvođači za Lepoglavu koja je slavila rezultatom 5:4.

Najboljim golmanom turnira proglašen je Slaven Vuglač, a najbolji igrač Benjamin Šantalab.

Trener Kristijan Bizek se nada da osvajanje 15. Dvoranskog turnira u malom nogometu „Pan Givova kup Vidovec“ će biti jedan pozitivan impuls cijeloj ekipi NK Lepoglave u proljetnom dijelu sezona kako bi se ostvario što bolji rezultat.

Ekipa NK Lepoglave: Slaven Vuglač, Mihael Bračko, Stiven Očuršćak, Benjamin Šantalab, Karlo Jug, Ivica Bistrović, Marko Jug, Hrvoje Habek, Domagoj Hojsak, Mario Jug, Alen Sitar, Vedran Škvarić, Klas Nino, Edi Petak.