Pet05062020

Posljednje izmjene02:35:09 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Nogomet NOGOMETNI KAMP U Lepoglavi održan nogometni kamp za mlade nogometaše i nogometašice

NOGOMETNI KAMP U Lepoglavi održan nogometni kamp za mlade nogometaše i nogometašice


60-ak djevojčica i dječaka iz Lepoglave, Kamenice, Višnjice, Bednje, Cvetlina i Klenovnika sudjelovalo je od 17. do 28. lipnja na nogometnom kampu održanom na terenima Sportsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi.

Kamp je održan s ciljem promicanja nogometne igre te poticanja što većeg broja djece na bavljenje sportom općenito. Kao što je istaknuo organizator kampa, Kristijan Bizek, viši stručni suradnik za sportske i edukacijske programe djece i mladih, taj cilj je postignut.

U radu kampa, koji je bio i odgojno-obrazovnog karaktera, sudjelovala su djeca u dobi od 6 do 16 godina koja su kroz različite tehničko-taktičke zadatke savladavala određene elemente nogometne igre u skladu sa svojim sposobnostima.

Tijekom rada kampa roditelji i djeca informirani su o pokretanju Nogometnog centra Lepoglava u okviru kojeg će se formirati pet selekcija koje će se natjecati protiv selekcija drugih nogometnih centara Varaždinske županije.

- Realizacija kampa je bila na visokoj razini. Uz voditelje kampa, trenere i uprave NK Lepoglave i ŽNK Lepoglave tijekom u kampu su bili prisutni roditelji koji su to vrijeme iskoristili za druženje – istaknuo je Bizek.