Pon20082018

Posljednje izmjene06:43:57 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Nogomet 1. HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ZA ŽENE Nogometašice Lepoglave "primirile" goropadne Osječanke

1. HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ZA ŽENE Nogometašice Lepoglave "primirile" goropadne Osječanke


S velikim je respektom i pomalo bojazni za konačan rezultat u Lepoglavi je, u 15. kolu 1. hrvatske nogometne lige za žene, dočekana vodeća ekipa lige – ŽNK Osijek. Razlog za to bila je činjenica da je riječ o ekipi koja je u ovosezonskih 14 prvenstvenih susreta postigla čak 119 golova ili 8.5 golova po utakmici.

Početak susreta upučivao je na to da će neprikosnovene Osječanke i na gostovanju u Lepoglavi vrlo brzo ispuniti svoju normu. Do vodstva 0:1 Osječanke su došle u 7. minuti susreta, četiri minute kasnije bilo je 0:2, a do 20. minute postigle su gošće još dva gola za vodstvo od 0:4.

Nogometašice Lepoglave djelovale su pomalo imporesionirane gošćama. No tada su domaće nogometašice zaigrale puno agresivnije, s puno žara i požrtvovnosti, ispunjavajući zahtjeve trenera Siniše Matuze koji je cijelu utakmice proveo uz rub terena dajući im upute. Rezultat toga je tek jedan zgoditak u mreži domaćih nogometašica u preostalih 70-ak minuta susreta.

Iako nogometašice Lepoglave nisu ozbiljnije zaprijetile gošćama iz Osijeka za svoju su požrtvovnu i dscipliniranu igru na kraju utakmice, koja je završila rezultatom 0:5 za Osijek, dobile zaslužen pljesak domaće publike.