Sub25092021

Posljednje izmjene10:55:46 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet 16. OTVORENI ZIMSKI TURNIR U MALOM NOGOMETU (FOTO) Hudek trgotrans pobjednik 16. izdanja Otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Ožujsko kup 2020"

16. OTVORENI ZIMSKI TURNIR U MALOM NOGOMETU (FOTO) Hudek trgotrans pobjednik 16. izdanja Otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Ožujsko kup 2020"


Slavljem momčadi Hudek trgotrans, u Lepoglavi je završeno 16. izdanje Otvorenog zimskog turnira u malom nogometu "Ožujsko kup Lepoglava 2020".

U finalnom je susretu momčad Hudek trgotransa iz Biljevca s 1:0 savladala momčad Tornada iz Lepoglave. Bila je to utakmica dostojna finala u kojoj su obje momčadi čvrstom igrom i u visokom tempu željele slomiti protivnika i okiti se naslovom prvaka pred gotovo ispunjenim tribinama školske sportske dvorane u Lepoglavi. Jedini je pogodak u finalu, vrijedan naslova, postigao Matija Drempetić u 33. minuti.
U utakmici za treće mjesto momčad DC-10 iz Petrove gore savladala je s 5:2 momčad Graditeljstvo Merkaš iz Donje Šemnice. Golove za pobjedničku momčad postigli su Tomislav Jagić, Viktor Eršegović, Matija Bobek, Dominik Božak i Darko Jagić. Za poražene oba je gola postigao Kristijan Leljak.

Naslov pobjednika u veteranskom djelu tunira pripao je veteranima NK Ivančice iz Ivanca koji su u napetom finalnom susretu s 3:2 savladali momčad IPA Varaždin. Golove za Ivančicu postigli su Ivan Bistrović te dva Nedeljko Lončar. Za IPA-u u strijelce su se upisali Marko Kokot i Hrvoje Knezić.
U borbi za treće mjesto veteranskog dijela turnira MNK Novaki su s 5:0 savladali veterane NK Lepoglave. Za pobjedničku momčad po dva su gola postigli Emil Martinčević i Vlado Prekupec, a jednog Arsen Martinčević.

Po završetku finala, uoči kojeg je nastupila Limena glazba Lepoglava, najboljim su momčadima i pojedincima uručena priznanja i nagrade. Uručili su ih gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić, njegov zamjenik Hrvoje Kovač, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave Tonko Županić te predstavnik sponzora.

Uz pehare i nagrade sponzora, pobjednik turnira – momčad Hudek trgotrans dobila je novčanu nagradu u iznosu od 15.000 kuna, drugoplasirani Tornado novčanu nagradu od 5.000 kuna, trećeplasirani DC-10 2.000 kuna dok je četvrtoplasirana momčad Graditeljstvo Merkaš primila 1.000 kuna novčane nagrade.
U veteranskoj konkurenciji prvoplasirana momčad NK Ivančice nagrađena je s 5.000 kuna, drugoplasirana IPA Varaždin s 2.000 kuna, trećeplasirani NK Novaki s 1.000 kuna i četvrtoplasirana momčad NK Lepoglava veterani s 500 kuna.

Najbolji strijelac turnira u seniorskom djelu turnira, s 21 postignutim golom, je Matija Kanceljak iz momčadi Graditeljstvo Merkaš, dok je kod veterana najviše golova – 13, zabio Nedeljko Lončar iz NK Ivančice veterani.

Najboljim golmanom seniorskog turnira proglašen je Alen Đurman iz Hudek trgotranas , a kod veterana Kristijan Banić iz NK Ivančice veterani.

Najbolji igrač turnira je Matija Majcenić iz momčadi Tornado. Najbolji igrač turnira u konkurenciji veterana je Nedeljko Lončar iz NK Ivančice.

Najboljim igračem seniorskog finala proglašen je Matija Drempetić iz pobjedničke momčadi, a veteranskog finala Kristijan Banić iz NK Ivančice.

Nagradu za fair-play kod seniora pripala je momčadi USR-a Purga, a kod veterana UŠR Podgorju.