Čet27022020

Posljednje izmjene02:55:56 PM

Back Nalazite se ovdje: Home Sport Vijesti iz sporta Mali nogomet Podgorje jesenski prvak

Podgorje jesenski prvak

cret-5kolo-1

Utakmicama 10. kola Lige mjesnih odbora grada Lepoglave završen je jesenski dio tog natjecanja. Pobjedom u derbiju protiv Purge-Vulišinec, ekipa Podgorja osvojila je naslov jesenskog pobjednika.

Iako je izgledalo da će Podgorje bez problema osvojiti taj naslov, nizom slabijih rezultata u posljednje vrijeme dozvolili su ekipi Purge-Vulišinca da im se približi na svega bod zaostatka. Upravo u posljednjem kolu jesenskog dijela sastale su se te dvije momčadi te tako izravno odlučivale o tome tko će zimsku pauzu provesti na vrhu. Ipak, Podgorje nije dozvolilo još jedno iznenađenje te su pobjedili rezultatom 4:2 i ponovno se odvojilo na 4 boda prednosti pred pratiteljima uoči proljetnog dijela.

U drugoj utakmici susreli su se USR Čret i Očura. Ekipa iz Čreta konačno je nastupila u punom sastavu te ostvarila pobjedu koja ju je vratila na 3. mjesto ljestvice. Utakmica je završila rezultatom 4:3, a obilježili su je Marko Žuliček i Miroslav Murić sa po tri pogotka.

U trećoj utakmici snage su odmjerili Ves i preporođena ekipa Gečkovca. Pokraj imena Gečkovca nakon prvih šest kola stajalo je – nula bodova. Međutim, nakon tog neslavnog početka Gečkovec je nanizao 4 utakmice bez poraza gdje je jedino Čret uspio uzeti bod. U subotnjoj utakmici pala je i Ves i to visokim rezultatom od 5:2. Tom pobjedom Gečkovec je sustigao Očuru te najavio odlazak s posljednjem mjesta na proljeće. Valja naglasiti kako je iznenađajuću pobjeda Gečkovca tim veća uzme li se u obzir činjenica da za Ves igraju prekaljeni nogometaši.

Poredak nakon 10 jesenskih kola glasi
1. Pogorje 20
2. Purga-Vulišinec 16
3. USR Čret 14
4. Ves 12
5. Očura 10
6. Gečkovec 10

Listu strijelaca predvode Dario Bačak iz Očure i Dejan Juren iz Podgorja s 15 pogodaka. Slijede Tihomir Šoštarek iz Vesi sa 14, Tonko Županić iz USR Čret s 10, Nenad Bačak iz Očure i Patrik Hehet iz Gečkovca s 9 te Marko Žuliček iz USR Čret s 8 golova.

Početak proljetnog dijela najavljen je za 26. ožujak na igralištu u Čretu.

Više informacija o Ligi mjesnih odbora možete pronaći na http://www.usr-cret.co.nr/.